Prijava

Pročitam odličnu defku, ocenim je i vidim da je ocenilo još 20ak autora....zbog velikog broja autora koji pišu, odlične defke (što zbog kvantiteta, što zbog nezainteresovanosti da se čitaju def) prolaze neprimećeno. Ako neka nakupi 50 ocenjivanja, bilo + ili - to je mašala, i krajnje je vreme da se uradi nešto što bi probudilo takmičarski duh kod autora...
Možda da ako hoćeš da napišeš def. prvo moraš da ispuniš uslov da oceniš npr 50 definicija.
Elem, već sam predlagao negde, al ispalo je da je glupo, bedno, jadno i bedno i glupo, al čisto da ponovim. Ja sam za deljenje autora u 3 lige. Prva liga bi bili autori od 500 mesta pa na dole, druga liga od 501.-2000. i treća liga svi ostali. Ovi novi koji naprave profil, mogu da ocenjuju samo def iz svoje 3. lige da bi se sprečilo da neko ko napravi dupli profil hejtuje druge profile. A da bi se čitala i ta treća liga, iz prve i druge lige autori bi morali dnevno da ocene 20 komada iz treće lige da bi mogli da napišu def.
Znači kad se uđe na sajt, da postoji mogućnost da izabereš da uđeš u 1. 2. ili 3. ligu i da čitaš....normalno skoro svi bi čitali uglavnom samo prvu ligu, al to bi podiglo takmičarski duh, i svako bi se više trudio da napreduje, da se nađe međ prvima. (ne mora tako da se zove, nek bude i 3.-novi članovi, 2.-grandovi šampioni, 1.-oni koji pišu istoriju)
E sad, verovatno i jeste glupo i teško izvodljivo, al makar onda da se uvede ovo da ako hoćeš da napišeš defku, moraš da oceniš makar 50 drugih definicija....valjda bi to nateralo sve da malo više čitaju. Imam osećaj da samo jedni te isti čitaju i ocenjuju...a malo je trulo kad se potrudiš bilo šta da napišeš, a pored 5000 ljudi ovde to oceni ne bitno dal pozitivno ili negativno cca 10-30 ljudi...

И како би то натерало људе да читају? Ево први ћу да поделим кило оцена за 30 секунди да бих имо песет оцењених.

ja sam se skroz pogubila, ko ce da popamti ovolika pravila o.O pravila pravila, da bi me udavila....

Najusraniji predlog koji sam do sad pročitao.

ima neke logike što pasoljubac kaže ali nije to to, previše nekih peripetija i snobizma, kao u engleskoj a mi ne volimo enkgleze

И то што кажеш... Енглези мрште у Америку!

Ma kakav, zašto još više da se dijelimo? I ovako ima previše stare slave i mlade ambicije.

A što se ovog uslovnog ocjenjivanja tiče, pogrešan kont - klik, klik, i pišeš defku.

od ovog trenutnog nema usranijeg...tako da sam ja ZA šta god da kažete...a i predlog je sasvim na mestu...jer podeliti 50 ocena znači bar prelistati ono što se piše, a to je sasvim dovoljno...mali broj to radi, eo ja prvi. i naravno da se ograniči broj def. po ligama....ovi iz prve pišu 3, ovi 2, ovi 1...sajt je pretrpan sranjima, tako i kad počnem da čitam nešto brzo mi se prisere....i da se ukine naslovna, to je očaj, beda, jad, smrdi.

zašto još više da se dijelimo?

pa cenim da bi na taj način bilo više takmičarskog duha, samim tim po nekoj logici bi se svi više trudili da ne pišu baš baš gluposti.

ovi iz prve pišu 3, ovi 2, ovi 1..

podržavam, što si bolje plasiran, više privilegija...pa ti onda budi na kraju lanca ishrane ako oćeš

Podrzavam, ali samo ovo za 3 nivoa.
Ovo za ocenjivanje je bezveze kao sto kaze Doter.

Vi bas ocete da sajt pobaguje skroz

vratite jebenu defku dana i sve ste probleme resili. ja sam bio protiv defke dana ali jbg uvideli smo da je bez nje sranje daj da je vratimo.

Sviđa mi se ovo da prvo moraš da oceniš neki broj definicija da bi napisao svoju.
Ostalo sasvim nije bitno!

Ne vjerujem da ćemo uvoditi kaste. Bar ne u skorije vrijeme. Lok.