Prijava

zavrsio sam. sad malo soka od pomorandze pa dremka

Fico je na papiru levičar, socijal demokrata. U realnosti je Ivica Dačić. I od kako je ponovo postao premijer prati liniju vlasti Vučić.

u kom kontekstu?
vucela je kao za ruje u sustini je za zelenskog, od pocetka rata vido kokainskog x3 a putina x0

kaze ovaj pesnik sto je ubio fica da se ne slaze sa politikom koju vodi, a okrenuo se orbu (makar nacelno) i kenja protiv natoa.

Gde je tu zajednicki sadrzalac?

Koliko ste loši kad popijete, od nula do Adem Ljajić?

dva adema ljajića, radi me na agresiju

u kom kontekstu?

U smislu da će biti šta god treba da bi ostao na vlasti i krao šakom i lopatom.

Čim je došao na vlast smenio je sve urednike i upravni odbor njihove varijante RTS-a i postavio stranačke kadrove.

Onda je krenula mas agresija na privatne medije koji ga ne vole preko tabloida. Ono izdajnici, strani plaćenici, Đilas, Šolak... Identičan narativ.

Pokušava da ukine zakone o lustraciji i organizovanom kriminalu, jer dobar deo njegovih funkcionera iz njegove prošle vladavine ili robija ili čeka da robija, a ako jedan napravi dil sa tužiocem i on ode pod led, zbog korupcije i malverzacija i ta odluka je još uvek na razmatranju, trebalo je da on potpiše predlog ovih dana i da ide na skupštinu. Čekaju vrv ta trenutnoj predsednici istekne mandat, pa da njegov ortak Pelegrini , prezident elekt, postane predsednik kako ne bi predsednica lupila veto na odluku, što ima pravo po ustavu.

90-ih kada je prvi put bio vlast Slovačka je bila gengstaz peradajs kao i mi. Pljačkaške privatizacije (Pera Kralj citat ovde), ubistva, otmice, korupcija kroz plafon... Oni jedino nisu imali sankcije i rat. Sve ostalo je isto. Čak su naši krimosi ovde bili jako ozbiljna ekipa 90-ih.

3 stvari mu stoje na putu da bi bio ranga Orban i Vučić. Ovo ne izmišljam ja, ovo mi kažu Slovaci.

Prvo članica su EU, a Brisel neće dozvoliti još jednog Orbana.

Drugo, Slovačka je decentralizovana za razliku od Srbije tako da lokalna vlast ima mnogo veći uticaj i moć od naše lokalne sirotilje. Velike gradove i totalnu vlast po najbogatijim regionima nije dobio. I ne može tako lako da preuzme sve nivoe vlasti kao što su ova dvojica mogli. Bajdevej, Handlova gde je upucan je opoziciono mesto, pripada regionu Trenčin i načelnik regiona kao i skoro svi gradonačelnici su ili opozicija ili nezavisni. Otišao je tamo da drži sastanak vlade kako bi mahao kurcem pred opozicijom, kao što Vučić ide okolo da drži sastančenja i mangupira se, pa je batica imao nesreću da naleti na jednog malo ostrašćenog.

Treće, Slovaci imaju jače tzv građansko društo od nas. Za razliku od nas koji kukamo "šta nam rade" kao da je vlast bog postavio, pa nema leka oni odmah izlaze na ulicu da nekom jebu mater.

U tom kontekstu.

U smislu da će biti šta god treba da bi ostao na vlasti i krao šakom i lopatom.

Čim je došao na vlast smenio je sve urednike i upravni odbor njihove varijante RTS-a i postavio stranačke kadrove.

Onda je krenula mas agresija na privatne medije koji ga ne vole preko tabloida. Ono izdajnici, strani plaćenici, Đilas, Šolak... Identičan narativ.

cista pozitiva, zvuci kao da se mejmun opametio jbg

Otišao je tamo da drži sastanak vlade kako bi mahao kurcem pred opozicijom, kao što Vučić ide okolo da drži sastančenja i mangupira se, pa je batica imao nesreću da naleti na jednog malo ostrašćenog.

ovo vucic ne radi, vucela ide iskljucivo organizovano da jebe svoje mejmune (sig varijanta)

ok solidne su poveznice, al da bi reko to je to morao bi i vucela da krene ovim smerom a ne da jede globalisticka govna radije neg kojekakvi djilasi.

msm ne vidim problem u svemu ovome oko fica da je vnugo nego mi je interesantan trenutak i kurs koji je zauzeo te ovaj nemili dogadjaj

https://www.stormfront.org/forum/t68470-4/
lolara
znači ja sam aryanuprising14 i ispod mog posta gde sam postao stranice iz nekog udžbenika pojaviše se dva nesoja da pene
jebo sam im mater jevrejsko-cigansku momci

daj deje gola n.č.

U sto zanimljivo ovo iskr, procitao sam sve linkove sa foruma.
Cika b00ljo vidim dominirate .

Mislim generalno drzim se onog, svi su ljudi na svijetu braca, to je vjera prava i najkraca ali mi interesantno da citam o ovim tipovima i podtipovima, kako su nastali itd.

Iznenadjen sam ovim opisom za brdjane "zlatno- smedje brade", mada jest eno znam neke bratonozice i vasojevice koje odgovaraju tom opisu. Vamo su katunjani dosta tamniji.

"Obrve su po pravilu guste i spojene u 80% grupe" haha bazirani djekna jel

mnogo toga što je kun pisao ispostavilo se da nije tačno. recimo on je za bjeloruse reko da su slavizirani balti a današnja genetika je dokazala da su najčistiji sloveni. isto tako je mislio da su većina crnogoraca posrbljeni šiptari. mada generalno je okej knjiga.

nisu većina, samo Kuči. to se lako vidi po dužini nogu

Konačno normalan razgovor

a reko je i da je dosta šiptara s kosova srpskog porijekla.