Које замерке имате на рад модератора и ко може највише да попије у крају?

1. Što se tiče Surovog, mislim da članove najviše boli što je nekako rezervisan, neće baš sa svima da se druži, pa deluje kao nadrkan, što je i potrebno da bi čovek bio objektivan.
    Ali, ako neko zna da se izvini, obrazloži, prizna grešku, onda je to on. Nijednu nekorektnost nisam pretrpela od strane njega, iako sam od njega, na primer, dobila najduži ban. Ali skroz opravdano. Samo iscimavanje oko revije i svega govori koliko je njemu stalo do sajta i koliko se trudi da stvari budu u interesu članova. Možda je samo bezobrazluk pojedinih starih članova ubio vevericu u njemu.

2. Ако постоји неко без кога сајт не може да функционише, то је Сурови. Можгаволиш, можганеволиш, али јебига, немож без њега.

3. da.. čika marko :)

4. Реално, једино без Каизена сајт не може да функционише.

5. Искрено, немам неких великих замерки, јер нисам улазио у неке сукобе, нити сам се нешто издркавао и тако то. Елем, оно ште ме стварно нервирало је када неки, да кажемо "угледнији" члан, или неко ко је дуго на сајту и дао је велико допринос, постави питање "зашто ми је то и то обрисано", деси се да му се одговори "Зато што је говно" или као "Ае пали, немој да спемујеш". Такође, постији и доза необјективости што се неких ствари тиче, неким члановима се више гледа кроз прсте, неким уопште. Не причам о Лакију, него генерално.
    Што се пеМзије тиче, мислим да је Корлеоне спреман, јер ми делује потпуно незаинтересовано.

wojteku što se druži s Hugom.

Дудуце....Ако немаш шта паметно да напишеш, стави тачкице оне твоје, боље је и паметније изгледа.:)

6. " sto rece jana, nem pojma ko je lulabu, samo se odjedno pojavila zena. kisela voda. "
    " penzionisala bi jedino ivanu" e zbog ovog nema više žena moderatora....čim ih je više od 4 odma se pokolju!

7. Jedin zamerka koju imam je odabir ekstremno glupih defki za naslovnu, a neke do jaja ne budu izabrane, ili budu i obrisane.
    Kao da mod tim cine simpanze koje drndaju tastaturu onako bezveze.

8. Surovi je kvalitetan moderator, kao i svi ostali. Da se ne lažemo pa nije to ni neki težak posao koji zahteva poznavanje integralnog računa. Potrebna je samodisciplina, posvećenost, poštenje, samokontrola, neko šire obrazovanje, vedar duh, čovekoljublje i mnogo slobodnog vremena.

A kako sam čuo da su im plate između 2 i 3 iljade evra, uopšte ih ne žalim, neka rade.

9. A kako sam čuo da su im plate između 2 i 3 iljade evra, uopšte ih ne žalim, neka rade.

* malopre

АХАХА!

10. Kao da mod tim cine simpanze koje drndaju tastaturu onako bezveze.

hahaha, kako carski komentar. :)

11. АХАХА!

Što se smeješ? Da nije više, 4-5 iljada?

12. A kako sam čuo da su im plate između 2 i 3 iljade evra, uopšte ih ne žalim, neka rade.

Ma jel ti to ozbiljno ?!

13. Najbolji je valjda onaj mod čiji je rad neprimetan. Znači svi su mi uglavnom OK.
    Sem Džimija. Njega držati na mestu moda je kao zaposliti slona u staklorezačkoj radnji.
    Pravi nered, iritira ljude, vređa -što je po meni toliko smešno da imam utisak da je u interesu da što više ljudi tj. autora NEMA na sajtu, nego da ih ima.
    Naročito iritantno bojenje u žuto nekog Nemoj da se više ponovi i slične gluposti.
    To kad tako napiše samo tera ljude da budu još gori no što su bili.
    Puvanje po sajtu i samoreklamerstvo neću da spominjem to već nije domen moderatorskog rada. Možda dečko nije loš ali kao mod je, po meni, katastrofalan. Verovatno puno radi tj.provodi vremena na sajtu pa je Kajzenu zlatan, otkud znam, ali mislim da je za zasluženu penziju. /Nemoj mi sad majke ti odgovarati u tomovima, ovo je valjda tema za autore, ne za još koje po redu trolovanje/.
    Od ostalih...kako rekoh...osim par izleta gluposti sve je u granicama razumnog, eventualno imam utisak da Luli uvek briše definicije koje su u interesu samog autora npr. da vidi da će otići u jeben minus ili da će sadržajem navući gnev trola na sebe.
    I da se povede računa na odbanjivanju ljudi, ako je 7 dana da je 7 dana, napravite nešto da vodite evidenciju, nije valjda toliko teško. I pri tome da važe isti aršini za sve.

14. Ma jel ti to ozbiljno ?!

Ajde sadm mi kaži da ti to nisi znao.

15. Брате, па да нас плаћају, ја би дневно брисао по 500 дефиниција, а у року од месец дана би све дефиниције на Вукајлији преправио да имају велика слова, интерпункцију, чћшђж и остало. У року од максимум 3 месеца би оценио све дефиниције на сајту. :)

16. Samo iscimavanje oko revije i svega govori koliko je njemu stalo do sajta

Нервира ме ово "стало до сајта"

Ко каже да нама за које се прича да нам није стало до сајта није стало а њему пресветлом моду јесте?

Њему да је стало до сајта не би брисао добре ствари а остављао на сајту дебилитете... Али врујем није намерно оставио школске дефиниције, а ове побрисао...

Никако не могу да будем објективан када пишем о том Модератору али јбга тако је направљено... Увек је излазио у сусрет док се нешто није десило па почео да се благоречено просерава... Дође и закључа неку тему само зато што је та тема активна и као уништава прогрес сајта ка небесима! Дај бре леба ти, ако неко уништава сајт то нису јебачи или Могшини следбеници... да се разумемо! Нису то неке смислене теме али људи су волели тамо да пишу, и да се зезају, ипак је цела поента сајта да се зезаш...

Дође и због "спама" обрише 6 дефиниција тројици аутора међу којима сам и ја.... ШЕСТ ДОБРИХ ДЕФИНИЦИЈА! А објашњење је било "тако је најбоље"

Недовољно, мора да се зна неки ред!

Пљује у лице многим модовима тако што закључава њихове теме, брише дефиниције које они стављају у одабране, ако су већ одабране дефке мерило квалитета да се позовем на њих!

А понаша се као да је он изван свега тога и као да његова љубав према сајту све то оправдава! Е па не оправдава! Никад просеравање није оправдавала љубав према нечему!

17. Ma, ja se izlanula nekidan za plate. Jebiga, neće se ponoviti. Nit ću ikom reći za onu povišicu.

18. Ко каже да нама за које се прича да нам није стало до сајта није стало а њему пресветлом моду јесте?

Ja samo kažem da mu jeste stalo do sajta, to je činjenica, nisam ni spomenula da li mu je više ili manje, nego ga ljudi napljuvaše kao da nije tako, kao da dođe na sajt da tek tako ponekad nešto uradi i izdrka se po ljudima.
    Ja sam duže od tebe ovde, znam zašto to pričam. A surovi je bio jedan od najaktivnijih moderatora u vreme kad sam se registrovala. Prosto.

19. Peki pričaj ti drugome da ne primate teške pare za mod aktivnost. Nego nije ni važno, kapiram da krijete zbog poreza i ekstraprofitnih nameta. Boli vas dupe, krkajte lovu i vozite dalje.

20. Ако постоји неко без кога сајт не може да функционише, то је Сурови. Можгаволиш, можганеволиш, али јебига, немож без њега.

Ево замерке на ПЕкија!! Јбга морао сам... Дам тестисе међу стегу ако ово не би написао за било ког мода! И малопре си напљувао Ивану тек кад је размодована, до тад те нисам чуо да си реч лошу за њу рекао...

Разговарах са Урошем фејсту фејс може ти потврдити да сам му то рекао, али ти си стварно шлихтара и ту нема расправе, и мојне да покушаваш да се расправљаш са мном на ту тему јер ће то бити доказ да ниси за мода, што је још једна моја замерка на Пекија, то што је уопште мод!

Једини лик који мене одушевљава због велике способности да буде мод је Блек Хол!
    Не волим његове писаније, али уме човек да буде модератор!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.