Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Рекао бих му да је пичка распала и да треба да се убије ако мисли да ће самоубиство решити проблеме, говно такво ни не заслужује да живи!
Što se same teme tiče: kao prvo izvinjavam se što nisam pročitao sve prethodne postove, nego evo sad hoću da kažem neki svoj stav, pa ću se ostalim postovima vratiti kasnije.
Dakle, po meni o samoubistvu ne treba ni razmišljati ni diskutovati. To je jedna vrlo gadna stvar, bolje naći neku vedriju temu. Što se samog tog čina tiče - mislim da jeste kukavički i NIKAKO GA NE PODRŽAVAM. Ali ipak razumijem. Niko ne zna kako je tim ljudima koji to učine, i zato nikoga neću da osuđujem. U svakom slučaju gadna je to stvar i ne daj Bože nikom.
BUM!
Jeb'o si mu kevu.
nema povratka, sos, naročito ako je samoubica u pokušaju iz neke male sredine...
poznam par takvih slučajeva iz rodnog grada, čak su se neki probali ubiti još koji put...
inače, stvarno nemam ideju šta bih mu rekao... ja ljudima ništa ne govorim kad padnu ispit, jer nemam šta pametno reći, a kamoli u takvoj situaciji...
sta bi ste mu govorili i savetovali?
Zavisi od problema...
Mada ovo što FM kaže bi možda i navelo na neko razmišljanje tu osobu i možda bi uvidio da to nije rješenje
Blago si me razočarao. Nema te teme o kojoj ne treba diskutovati. Koliko god crna bila, mišljenje je svetinja.
netačno, da ne kažem glupost... nikad im neće biti smiješno i uvijek će imati to negdje u podsvijesti...
Moj komšija, dobar čovek, izuzetno, čuva i održava imanje (Jedno dvorište sa kućom koje je nasledio od strica) koje se nalazi do mog dvoriša. Dolazio je stalno tu, pričali smo uglavnom o sportu, veseo tip čoveka, zajebant, što bi se reklo. Imao je ženu, onako neveselog pogleda, ali pričljivu, radnu, mršave građe, ali jaku, vidi se baš, imala je nekih psihičkih problema ali ništa ozbiljnije. Samo je jednog jutra, po priči, otišla na tavan i obesila se. Toliko. Neću ni da pričam da je ugušila porodicu i sve što ide uz to.
Bez ikakvog dodira i iskustva sa ozbiljnošću i realnošću koje nose ovakve situacije, da li misliš da možeš da imaš zrelo i osnovano mišljenje o nečemu takvom? Ne možeš, možeš samo da nagađaš i prduckaš kako je to sve iz nekih pičkarskih i pederskih pobuda, što svi uglavnom i radite. Zamisli temu na kojoj gomila nevinih muškaraca komentariše da li je bolji seks u pičku ili u šupak. Ne vidim poentu seruckanja na temu na koju zaista nemaš šta da kažeš.
Људи Роберт Енке, немачки голман, мој омиљени голкипер са Менаџера, пре годину дана је извршио самоубиство... Јбга, име, каријера, новац, поштовање, жену, ћеркицу све човек имао... ал је био депресиван, многоо, и самоубио се! Нисам могао да разумем, никад ни нећу за мене то нису људи... јебем му матер, живот се не купује на комад. уникат је! Нећу сигурно да бацим нешто чега имам једно и после не могу да то исто вратим... Просто мора се волети живот какав год да је... јбга...
Sjetio sam se sad da se mojoj drugarici ubila majka jer je bolovala od raka i nije htjela da proživljavaju oni što je ona proživljavala kad je njen neko bio bolestan...
Bila je ono skrhana, što je i normalno, čak je i otac maltretirao i sve to... M
Mogu da imam mišljenje, bez zalaženja u detalje za koje su potrebne iskustvene činjenice. Nije ovo neka visko stručna rasprava koja zahteva visok stepen povezanosti teorije i prakse.
milice jasno, ali im to nikada sigurno neće biti smiješno...
a i ti marko otvori ovakvu temu 3 sata noći...
Nije, samo vi polemišite, meni je iovako ovaj mali kulturološki šok bio dovoljan da vidim koliko forumaši listom imaju 15 godina i nose kacige da se ne bi povredili. Lepo se provedite. Ovaj priča o golmanu Hanovera. Jebote.
E što ću sad... Izvjetrilo bi mi do sjutra...
ллолололололо брате ја тебе волем ♥♥♥
http://vukajlija.com/samoubice/272721
kakav razgovor, akve pičke materine... batina je iz raja izašla ili ovo :D
šalim se ali idem spavati pa da ne sanjam ovo...
Volem i ja tebe ♥♥♥
♥