Prijava

Jeste li ikada zamišljali najbolnije, najgore, najstrašnije načine da ubijete osobu koja ves iz nekog razloga mrzi, povredila vas je, bilo šta vam učinila na žao što vas toliko jede da želite da je ubijete, makar na tren?

Ako jeste, kakve su vam ideje padale?

Ja sam imao pregršt ideja, ali sada ne mogu ni jedne da se setim trenutno, biće brzo. Ko se seća neke okrutnosti, neka kaže, baš me zanimaju te podmukle ideje.

Смрт не. Средњовековне методе мучења су већ нешто прихватљивије (:

Može i to, samo opiši onda, baš me zanima stepen zlobe! :D

Не. Није хришћански, јбг.

Smrt ni u ludilu. Možda samo da joj napakostim i izblamiram pred svima. ;)

Pišao bih jednom kretenu u usta

Nikada, brate. Zamišljala sam smrt osobe koju volim, iz straha kako ću to podnijeti. Nešto kao priprema za stvarnu smrt, koja je bila iza ćoška.

ne dao Bog smrt, neka zivi 100 godina ako hoce samo da ga ne vidim i ne cujem

"Jeste li ikada zamišljali najbolnije, najgore, najstrašnije načine da ubijete osobu koja ves iz nekog razloga mrzi, povredila vas je, bilo šta vam učinila na žao što vas toliko jede da želite da je ubijete, makar na tren?"

Ne! Nikada! Nisam osvetoljubiv i nisu mi takve misli nikad prolazile kroz glavu. Ni najgorim dušmanima ne želim zlo.

U afektu bih možda i prebio nekoga, možda i ženu ako mene napadne ili nekog meni dragog, ko zna, to sam već rekao na onoj temi da se ne zna kako će čovjek postupiti u ekstremnim prilikama, ali da sjedim onako hladne glave i da nekom smišljam neko zlo, ne, to mi se nikad nije desilo.

Ako bi mi se takve misli i javile, vjerovatno bih se uplašio i nastojao bih da ih što prije izbacim iz glave.

-Gurneš toj osobi flašu u dupe, pa onda slomiš flašu... i kad joj se prisere... onda je polako seče staklo... a i plus se zarazi.
-Betoniraš ga, ostaviš mu samo glavu.... i kako beton steže njemu jedna po jedna kost puca
-Možeš da ga uštrojiš... ali da ga ostaviš u životu....

to mi je prvo palo na pamet.... biće još!

Jeste li ikada zamišljali najbolnije, najgore, najstrašnije načine da ubijete osobu koja ves iz nekog razloga mrzi, povredila vas je, bilo šta vam učinila na žao što vas toliko jede da želite da je ubijete, makar na tren?

Ne, nije hrišćanski.

Ne bi ubio. Samo prebio ili eventalno doveo do prosjackog stapa par likova koji misle da su uhvatili boga za muda jer imaju bogatog tatu.

Mada mozda bih i ubio, zavisi od raspolozenja.
Ne ovako nego samo da sam 100 posto siguran da necu snositi posledice.

Будите искрени и признајте да јесте замишљали. Човек је звер. Свакоме свашта осветољубиво и крваво пада на памет. Е, сад, код нормалног човека то остане на идејама, а убице то реализују. А можда су 5% људи убице.

Да, замишљао сам како пате неки људи које сам мрзео и како умиру у најгорим мукама. Углавном је то било кад сам био млађи. Али и скоро кад сам видео једну жену како врши психичку тортуру над својом ћерком у аутобусу, дошло ми је да јој расцопам главу, јер такве особе заслужују само да умру.

Ja sam i imao pokušaj ubistva!!!!!!!!!!

Mogu da podelim to iskustvo sa svima vama, samo da me ne prijavite.

Ja stvarno nikada nisam tako nešto zamišljala, ali sam par puta poželela da neki ljudi jednostavno iščeznu.

Mislim da je glupo željeti smrt dotičnoj osobi. Ništa se tim ne postiže. Bolja opcija je učiniti da ta osoba želi svoju smrt do kraja života.

Подели, Дуле. :)
Одо' по кокице.

Будите искрени и признајте да јесте замишљали.

NARAVNO da jesmo :)
Npr. ja sam poželeo da onog bolesnika što je upropastio život našem Bobiju bace vezanog u zatvorenu sobu, punu izgladnelih pacova. Niš' više.