Internet mimi

1. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE vratio se Valasanabr mnogo sam srecan zbog toga jer dugo nisam video ovako prirodno glupu osobu xDDD

2. Na osnovu čega si zaključio da je čovek glup?

3. Urbani rednek je oksimoron.

4. Po cemu je glup po tome sto mu je milion puta receno da cemo da pravimo mime po svojoj volji i da su ovi na engleskom glupi a to sto je on napravio temu pa sada tu preti nesto je mnogo pateticno ali sta ce kao dete je neko kmeee kmeee

5. Живинко, влаисарнбде, како год, мемОВИ су ти крш тежак.

6. Moji memei su primer kako jedan meme treba da izgleda. Vaša duhovitost na internom levelu ne predstavlja memi već nešto nalik 'demotivation posters'. 100% ste promašili poentu i upropastili celokupnu meme ideju na ovome sajtu koja sam ja doneo.

Wojtek je jedini koji razume meme ali je problem što se nekolicina vas do te mere uvlači moderatorima da oni sada igraju onako kako vi kažete.

Naime, ova tema ne treba da se zove ne Internet memi već Ruined Memes.

primer:

http://slike.hr/slike/c/capture_cddc4.png

7. internom levelu ne predstavlja memi već nešto nalik 'demotivation posters'. 100% ste promašili poentu i upropastili celokupnu meme ideju na ovome sajtu koja sam ja doneo.

Ма донео си ти киту, то није твоје па да доносиш. Гледам овде кењаш бесомучно већ ''годинама'' како си ти свемоћни МЕМЛОРД и да ти не знам ти ни ја шта знаш у вези са мемОВИМА. И овај последњи ти је кршина тешка. Серем ти се у мемове који ме на насмеју.

8. Prvo probaj da napraviš kvalitetan meme pa onda nešto reci. Suprostavi se argumentima a ne samo bulažnjenjem.

9. Molim jedan moleban za dotičnog. Neće da škodi. A ono što ne može da škodi - koristi.

10. Mnogo vređate momci, umesto da shvatite poentu napokon. Molim vas da pročitate ponovo moj uvodni post.
    http://vukajlija.com/forum/teme/19675-internet-memi?strana=1#post_959522

11. Ја не булазним сам од себе, већ је то пропратна реакција на твоја булажњења. Не правим меме јер немам потребу да их правим. За разлику од тебе, који их правиш иако их нико не готиви, нити су добри.

Пази кад ја, који ниједан нисам направио видим да смараш до јаја са тим твојим захтевима и прохтевима због којих си већ раније био трајно банован.

12. Ranije sam trajno banovan zbog vaše sujete. Običaj je da kada neki autor zada neku temu na sajtu da je ostali autori prihvate, a ne da je preuzmu i naprave odurnom.

Ti ako već ne praviš meme nemoj da postuješ na ovoj temi. Kao kad gledaš soccer match - samo changuj chanell. U redu?

13. Ма јок матори, мени баш ужитак да гледам овде како правиш дебилчину од себе пред целим сајтом, али од сад ћу да те гледам из илегале и да се смејем.

Наравно, уз буксну.

Ај' шетња.

14. Živko Pjer je uz tebe! Samo napred! Meme nema alternativu!

15. Svi ste vi zaslužili ban. Ovo je drugi put već da me vređaš a mogao si ovaj tvoj poslednji predlog da uradiš u startu. Ne bismo imali problem, obzirom da ne razumeš koncept a kao što smo svedoci, nisi u stanju ni da naučiš.

16. u nastavku na wojtekov post:

Треће, меми варирају географски. Сличица мачке са капуљачом може означавати Хипстер Кет у Америци, али исто тако може представљати "Говногрожљиву курцогутачицу" у региону око Упсале.

http://fc04.deviantart.net/fs29/f/2008/048/f/a/Stupid_Internet_Meme_by_ZCochrane.jpg

Prilog: Animated meme

17. Чек, јел се зајебавате да се Властимир вратио? АОООООО ЗЕМЉО ОТВОРИ СЕ...

18. nisi u stanju ni da naučiš.

Сад ти мене вређаш. Нађи где сам ја тебе увредио.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.