Prijava

komad je mucki provokator ovde prica o anti-hrvatskom valu a po zagrebu grafiti kao ovaj se pojavljuju redovno
https://pbs.twimg.com/media/Cjn0PHoW0AAnk01.jpg

pa kukasti krst na svakom zidu itd. pa nam blokiraju poglavlje 23, sta su srbi uradili protiv hrvata a ? A? ?A?A?A?A?A?

kamo sreće da blokiraju, eno pokrenuše ko iz pičke lolo

ali ne kontam kakve veze imaju oni sa tim, to je kao ja da arminu kažem da ne sme da jebe sestru, ne kontam, šta

Moraju sve clanice da se sloze valjda.. Nego se kurce, da dobiju cusku pa ce lagano

Dzankee
koja glupost

Amin!

Loš plagijat onog "aoj slobo šalji nam salate"

Komad ja se salim malo da ne bude zabune :))))

Neka su ubili gorilu... Obzirom kako brzo ide proces evolucije za fazon 100 godina njegov praunuk bi bio na socijali, jebao bi maloljetnice svojim malim dlakavim kurčićem i proveo najveći dio života u zatvoru jer način na koji funkcioniše njegov jadni mozak nije kompatibilan sa načinom na koji (treba da) funkcioniše ljudsko društvo.
Pogledajte Aboridžine kakvi su... e gorile su fazon bar 50% gore od njih.

http://i.imgur.com/9QYh2Gt.jpg

Inače, Dule Vujošević je postao novi selektor sprske CSGO reprezentacije

"Ja umijem prepoznati potencijal i siguran sam da ga ova ekipa ima. Što se tiče suvog skilla, tu definitivno mogu parirati nekim od najjačih timova iz Evrope, mada ćemo morati dosta da poradimo na taktičkom aspektu igre.
Za sada ćemo se posvetiti pripremanju de_cbbl i de_dust2, i to posebno na T side taktike jer budućnost ovog tima vidim u agresivnom T side-u. Radili bi dosta i na de_inferno međutim nijesmo sigurni kakva je budućnost te mape na kompetitivnoj sceni."

"Na pitanje da li planira izvršiti neke izmjene u sastavu tima, patrijarh srpskog CSGO-a kaže: "Za sada ne. Ovi momci definitivno imaju šansu da uz pripreme stignu bar do polufinala nekog uglednijeg evropskog turnira... Taj neki final 4 je za sada naš cilj, i smatram da je to dosta realistično.
Ako naša organizacija u nekom trenutku odluči da želi nešto više, kvalifikaciju ili samo osvajanje major turnira, onda bi moglo doći do nekih izmjena ali o tom-potom. Volio bih svakako raditi sa Nikom, međutim on je kalibar igrača koji već igra na daleko višem nivo nego što to čini naša ekipa u ovom trenutku... Eventualna pojačanja ćemo najvjerovanije tražiti na našim prostorima ili među jeftinim ali perspektivnim igračima iz Južne i Istočne Evrope ali za sada mislim da nema potrebe za tim.""

хахахах па каква је ово војска леб ти јебем оће ли ово да нас брани од бугара види овог игра на стрелице каунтер о мајко божја

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=05&dd=30&nav_category=78&nav_id=1137664

ua merkelova ostavka, kako vas iznenadila kisa, kradu se pare samo napreDNO merkelova, ko ce da odgovara za ovo, ostavke ocekujemo, nemacka nikad goru vlast nije imala

Mrzelo me da trazim pravu temu moze i ova ko ga jebe

JEBO TE VICE U VAGINU!!!

Sednem u kafic/restoran/piceriju sta li je vec gala se zove kod arene da pregrizem nesto kad za stolom pored debeli djuka i andjus lol reko jebem ti evo ga tandem al sto andjus fura prepicku auuuuuu nogice tanane pa dupence ono pravo pa strukic maleni pa sise silikonske garant ako nisu onda tek svaka cast kosa peglana smedja ma haos grickam ljutu papricicu zamisljam joj klicu

Leptijebem...
http://www.hazud.hr/specijalni-rat-protiv-hrvatske-srbija-kontrolira-umove-nevidljivim-mozdanim-valovima-i-vrsi-umno-porobljavanje-izgradenim-sistemom-elektroodasiljaca-i-sofisticiranom-emp-napravom/

Nije li zanesenost osobom i likom Josipa Broza Tita, desetim sa liste najvećih svjetskih zločinaca, ubojicom Hrvata, i klanjanje njegovom mrtvom liku, upravo dokaz “kontrole uma” i “ispranih mozgova”?

Uzmeš i samo zameniš "Hrvata"" sa "Srba" i dobiješ proseravanje evridž srpskog nacionaliste.