Prijava

ziva se seca radeka bejbla.igrao par puta protiv nas.u tom nekom vremenu kada je ziva bio selektor.ko za kurac bejbl igrao za atletiko madrid.nije puno omasio.

Ne mogu da verujem jebeno da su toliki glupanderi britanci jbt au stvarno nisam ovo ocekivao, sad ce biti sranja na sve strane, nikome dobro

Jos kad bi se Skoti odcepili,taman.

Još kad bi se našao gdje posao na ovom našem jebenom Balkanu, jebem ti i Britaniju i sve kurce. Džaba dvojno državljanstvo, džaba sve! Jebem ti majku politiko!
ODOH U HRVATE!!!

отишла берза у курац хаха

najvise popusili skoti.tripovali ih da im nece biti dobro ako odu jer nece biti u evropskoj uniji.jebi ga sad...
sve u svemu,ko jebe eu.

Dobra stvar kod EU je što možeš da naručuješ sa neta skoro bilo šta bez carine i poreza sa besplatnom dostavom, nisi ograničen kao mi na 50-ak eura pošiljku. Raj za tehnološke gikove. I meni se to sviđa.

ne znam kako kod njih funkcionise...2 crvene kupovina glasova,dzakova ima,nema,kradja,zejtin,brasno...

Kameleon koji je inače za EU, raspiše referendum iako je znao da je velika šansa da poduva EU, samo zato što je to obećao biračima kad pre izbora na kojim je izabran.

Sad ga ovi izjebu, izađu iz EU, i on da ostavku, jer je on bio za EU. Pa majku ti jebem bolje da si ćutao, retko glupa glava.

A GB je isto poduvala, tj. ekonomija njihova, kao što je očekivano prvo berza reaguje, pa funta, pa me ne bi čudilo da upadnu i u jaču krizu, iako su sad u EU i biće u EU i ubuduće, fazon bar još 3-4 godine.

Jedino mi žao škota, mučenicima pretili na njihovom referendumu, ako se ocepe, ništa od EU, i oni nisu hteli, sad ništa ni od nezavisnosti ni od EU... :(

Sama EU je takođe u kurcu, ali mislim da će je ovo manje boleti nego što se predviđa.

jebi ga,covek imao stav.to se valjda desava kada imas polunormalne politicare.ono sto mi necemo doziveti.
kod nas bi rekli da moze,a i ne mora.a od ostavke ni govora,pa da je 100 puta reko nesto pogresno.

Dve godine je valjda rok da zavrse sve i potpuno izadju..Realno je da Skoti i Irci traze referendum za odvajanje,oni su vecinski glasali za ostanak..

Veliki 2 godine je minimum potrebnog vremena, ne rok. Tačnije ne postoje ni pravila za istupanje, samo jedan član koji kaže "moguće je istupiti iz EU", a procene su da bez 2 god ne mere da pretera.

Da sam radikalni separatista sad bih isterao rulje na ulice Edinburga, Dablina, Kardifa (čini mi se) al uglavnom tih država što su potlačene od strane matore kraljice, kontam da bi im EU pomogla da se ocepe (kao što je škotima odmogla onomad) i vrne ih nazad u EU, pa Englezi popuše kurac sa sve matorkom koja dobije dp i razrušenu i zemlju i ekonomiju i sve.

A ako se sad ne osamostale neće nikad. Iako stalno "hoće".

EDIT:
http://vukajlija.com/forum/teme/20068-podijeli-sa-vukajlijasima?strana=2173#post_3535818
ETO GA, AJMO BRATJO POTLAČENA SAD GA LOMI!

britanci prebrojali njihove glasove za jedno vece,nama treba par nedelja.a ima nas skoro 10 puta manje.
znaci da smo temeljni

Kod nas evo dvije godine od popisa i još nema broja sa popisa stanovništva :D

Lako je njima kad oni broje na latinici, a ti se jebavaj sa ćirilicom.

http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
српска граматика је најтежа на свету