Podijeli sa Vukajlijašima

1. И овде да кажем...
    ПРОДАЛИ ТИ ШИПТАРИ БУБРЕГЕ ДА БОГ ДА; МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ ЛОПОВСКУ!
    http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-predlaze-prodati-stadione-zvezde-i-partizana-i-napraviti-nacionalni-stadion

2. Дрогирана Веверица
    И овде да кажем...
    ПРОДАЛИ ТИ ШИПТАРИ БУБРЕГЕ ДА БОГ ДА; МАЈКУ ТИ ЈЕБЕМ ЛОПОВСКУ!
    http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-predlaze-prodati-stadione-zvezde-i-partizana-i-napraviti-nacionalni-stadion

Ne znam sta ti je ovde toliko glupo pa da tako reagujes?
    Realno, Srbiji nije potreban nijedan stadion sa vise od 30 000 mesta.
    Svi se trpaju da prave stadione sa dosta mesta koje napune samo na otvaranju istog i to kad je ulaz slobodan.
    Meni se ta ideja svidja. I ovako i onako Zvezda i Partizan ne mogu u istom kolu da budu domacini. Ako mogu Inter i Milan da dele stadion,zasto ne bi mogli CZV i Partizan?
    Finansijski je sigurno isplativije, a sto se mene tice i primerenije nasoj situaciji.

3. Gazimudo možda grešim, ali ovaj stadion koji bi Tole da napravi bi bio dvostruko većeg kapaciteta od 30000 mesta jer su takvi propisi UEFA.

4. Ideja oko stadiona je najveće govno u moru govnjivih ideja koje imaju naši "sporcki" radnici.
    Zamisli ti da Voždovac ima svoj stadion a Partizan i Zvezda nemaju nego dele. E majko moja.
    Nadam se da to neće da zaživi jer je ideja blago reći debilna.

5. Ideja je debilna jer se otvara nenormalno veliki prostor za krađu. Drugo, nije ista vrednost vašeg i našeg stadiona i zemljišta, pa da se deli na jednake delove.
    Treće, tek bi oko tog stadiona bilo sranja, jer se ne bi znalo šta je čije.
    Inter je sigurno kupio zemljište za novi stadion i spremio projekat baš zbog toga što im je isplativije da dele isti sa Milanom. Inače, taj stadion nije Interov i Milanov po pola, nego je u vlasništvu grada Milana i klubovi plaćaju nenormalne godišnje rente.
    Ne sumnjam da bi nešto tako smislili i ovi iz Saveza. Vi nama dajte zemlju, mi to prodamo da napravimo stadion za nas, a vama da izdajemo i da igrate samo evropske utakmice, a za ove domaće idite na stadion Čukaričkog i OFK-a da igrate.

6. bolje da se 2 kluba sklope u jedan.svejedno vecno moraju da osvajaju titule,pa zasto se ne bi ukinule tenzije.bice titula,navijaci ce imati jedan klub,bice manje sranja.oba tima imaju zvezdu u grbu.ima smisla...

7. On pravi nacionalni stadion "Da se reše goruća pitanja srpskog fudbala"! Ej! Goruće pitanje srpskog fudbala je to što za 10 godina nećemo imati nacionalni stadion? Pa mi za deset godina nećemo imati dovoljno fudbalera za nacionalni tim, koji će nam kur stadion?

Tog čoveka treba pod hitno staviti pod nadzor konzilijuma stručnih psihologa, psihijatara, neuropsihijatara i specijalista za narkomaniju. On je izgleda jedini poznat slučaj moždanog udara bez spoljnih posledica po organizam, pregorele su mu lampe izgleda...

8. I da, već si se pojavile teorije da bi bilo preterano da se te pare podele Zvezdi i Partizanu, nego da deo kolača treba da dobiju i drugi klubovi. Pa majke vam ga nabijem, ajde ja i moj drugar da prodamo kuće i damo lovu da nam neki treći napravi kuću u kojoj ćemo svo troje da živimo, a da ne podelimo ostatak para nas dvojica, nego da damo po malo i komšijama, nepravedno je da sve nama ostane.

9. Testirao sam neku skriptu za Fejs da automatski blokira ljude na osnovu parametara. Imala je neki bag, pa sam sjebao i Ludog Čaka i par rodbine :D

10. Апсолутно подржавам ФСС и државу уопште да ограничи помоћ Звезди и Партизану. Ако су толико трули да неће нико да их приватизује, онда им треба смањивати помоћ и јавно објављивати њихове финансијске резултате. Одузети им стадионе због дугова и продати. Од тих пара им регулисати дуговања. Саградити један стадион и рентирати им. Ако у таквим условима не могу да функционишу, онда никад неће бити конкурентни ни у Европи. Лепо мрш у пичку материну и то је једини начин да фудбал оздрави.

11. http://www.youtube.com/watch?v=_XWtYgpVz3k погледајте ово и снимите поруке које иде на биму. јако било боље уживо ал контате појенту

12. Ako nekog zanima.

World of Warplanes - poklanjamo 100 invite kôdova!

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=87432

13. Upravo sam otkrio da Doris Bizetić možda živi u mojoj ulici

14. Upravo sam otkrio da Doris Bizetić možda živi u mojoj ulici

Je l' se hvališ, il' se žališ?

15. http://youtu.be/s-b9nMH556o

Sijelo kod Slavena prije 3 godine....

16. Хујо Смрад

Upravo sam otkrio da Doris Bizetić možda živi u mojoj ulici.

Tu informaciju obavezno da proveriš.

17. I da, već si se pojavile teorije da bi bilo preterano da se te pare podele Zvezdi i Partizanu, nego da deo kolača treba da dobiju i drugi klubovi. .

zasto ne?drzava sagradila...

18. Je l' se hvališ, il' se žališ?

Nisam ni na jadanju ni na hvaljenju vukajlijašima, JA DELIM

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.