Prvi autor kog ste zapamtili
  • S

Била је нека расправа око дојки и тачно се сећам да је она нешто смарала остале како има мале сисиће. А можда сам је и помешао са неком другом ауторком. Али мислим да је била она. Реално, кога боли курац.

• Риха Дисидент

ЏониБК живио сам у заблуди да је ондулатор.

• Johnny Kurajber

Odajem taj utisak autoriteta lololo

• Tuccini

Hm, jedna autorka isto tako, uz izvesne .. posledice

• TucanKamen

YeahBatch
    Стварно ми се више попело на курац понављање једних истих ствари. Или смислите неку другу фору или се терајте у курац.

Što si ti neki osetljiv lik.

• Риха Дисидент

Odajem taj utisak autoriteta lololo

Одајеш утисак доброг аутора. То за ауторитет је на трт-мрт.

• Johnny Kurajber

Hm, jedna autorka isto tako, uz izvesne .. posledice

Sada već ozbiljne posledice da kažem lololo

• Tužni Lijam

Prvi koji mi se obratio je bio Vlajko. Sećam se i onog kanarinca na avataru. Posle sam visila sa Javiom, Dankanom i Borkom i Elek je tu bio kad tad, dok nisam napravila pauzu od sajta. Onda su naišli Brus i Kosmopolita i posle svi ovi ostali.

• боби браун

Јел могу два?
    Брус и Плавањац (њега нема у последње време, додуше и сам будем ретко) на кеца су се наватали на моје прве, "зидарске" дефиниције.
    Шта'ш, напаћена браћа бауштелци :)

• Champy

Johnny Kurajber.

Tada je bio JohnnyBK. Ometao me dok sam širio islam. Ne valja ometati, ne valja to.

• Johnny Kurajber

Tada je bio JohnnyBK. Ometao me dok sam širio islam. Ne valja ometati, ne valja to.

hehehe kad se setim toga, uvek umrem od smeha :)

• b

Vlatko Paskacic, Melkijades, Javio, Cepam Atome...

• electrolover

Mozda ne prvi, ali medju prvima, Dankan i njegov dupli nalog Dukatlija. I nenadjebiva definicija.

• Bushido

JTU-a, jer me je izdrndao pri mom prvom upadu na čet, te ga nazivah peškirićem i govnarkom. Pa sam istog dana zaradio i prvi u istorijatu mnogobrojnih banana.

Artemidu, jer me je iz istog bana brzopleto odbanovala, prihvatila moj demonluk i štitila me od sila dobra da ne okrnje moj mrak.

Sa JTU-om sam posle bio i vise nego okej.

Artemidu nisam jebao, ali je se rado sećam.

• Синиша Вуцо

Бата Гугија, он ме је први запазио, лупао плусеве и охрабривао, а одма' после њега Риху Дисидента који је радио све супротно.

• Mićko

medicus мађија

• plok

gambija prvog zapamtio sam i onog gospodzo zgazis me kako vec...

• Kafa

Brusa, Penzionerku i Buksnetinu otprilike u isto vreme.

• Pepe González

Slavka i Straju. Sad se nekad probudim izasna, plačem noćima, slučam Farizadu i pijem Kafetine.

• Skočimiš

Abraksusa i Ajnštajna.