Provale i biseri (Vas i Vaših ortaka)

1. Najjača ortakova provala. 'Ja gledam po svojim, ne gledam po tvojim'..
    Dešava se.

2. ''Ааааааа, брате имам неки курац у гаћама!''

3. Сад се враћам са отраком из града, прпиити помало и свраћамо у пекару и каже ортак ,,,Даћете ми бурек са сисом'. Срећом ја остгадох прибран и само ррекох ,,Панцероту једну, молим''. Сејв д деј опааа

4. Ово се десило у Бгу, шта никад ниси видео црнца? Ако се уопште и десило, ал им фора није лоша...

Na mom faksu ima jedno 6-7 njih iz Afrike. Dobri ljudi. Slušaju nastavu na srpskom, uče iz knjiga koje su pisane na ćirilici i tako dalje. Dosta dobro znaju srpski.

5. Drug i ja na času, u drugoj godini srednje meščini beše, na vežbama iz Merenja, niko ništa ne radi a profa guli mandarine.. Okreće se drug ka meni i sav začuđen - brate, pa, mišnera..
    Ja ga gledam, gleda on u mene, a onda patos. Htede da kaže mi niš ne radimo, kako je došo do mišnera nikako nismo mogli da provalimo..

Isto u srednjoj, dva moja ortaka pričaju:
    - Au brate, sledeće godine kad nam dođe Ana Karenjina, ima da najebemo..
    - Što, šta ona predaje?

6. Kad sam spomeno mandarine, setih se situacije.
    Veliki odmor, neko je bio dono mandarine, nama se nije izlazilo iz učionice. Gađali se mandarinama, je li. Već kraj odmora, zvonilo, niko ne jebe ni pet posto. Dočepo se jedan momčina poslednje mandarine, zauzeo poziciju na jedno 2 metra ispred zida, leđima okrenut ulaznim vratima učionice. Svi se ućutali, a on nije skapiro ništa, zamano iz sve snage i razlepio onu mandarinu po zidu.. Kad se okreno ugledo je profesora kako stoji ispred table i gleda ga. Pišanje. Zvao ga mandarina do kraja srednje, nije ga ni kaznio, dobar neki čova bio.

7. ortak: Jao ljudi, KAKO MI SE BUDE U VODI. o.O

8. Šta stojiš tu ko muva bez glave lololol

9. ahahhahahaha, budala :)
    A ono iznad neki Lući?

10. Ulazim u apoteku, tražim Ferveks i đevojka mi donosi, dajem pare, ona otvara kasu, pa ode iza, dolazi i veli mi "izviniii, nemam sitno da ti vratim, oli andol za kusur?".

11. hahahahahahahah :D
    A moga si je častit taj kusur Meśa, cicijo :)

12. Шта се гураш к'о прдеж у лифт.

13. - Је ли брате, дал' онај пије астероиде?
    Рек'о пије и астероиде и комете

14. Кад је требао Путин да дође у Бг, мој ортак попиздео јер нешто превоз није радио:

Јебо их више тај Пупин кад ја због њега не могу у град да одем!

15. Седимо брат и ја код једног лика, брат чачка компјутер, сви чекамо њега да оде до ВЦ-а па да се преселимо у дневну собу да вечерамо. У једном моменту ортак сав бесан виче на мог брата (јер мајање по компу предуго траје, а гладан је): ИДИ СЕРИ ПА ДА ИДЕМ ДА ЈЕДЕМ КО ЧОВЕК!
    Било је и ''Како лије снег''
    ''Листопадне шуме се селе у топлије крајеве''.
    10+10 је 17 (лично мој)
    Сале дај кола да се возимо око Трстеник(мислио је на стрњику). И так...

16. Ааа, да, кад сам се посвађао у основној са неким ликом, и сад он стоји на једном крају дворишта а ја на другом, и гледамо се онако попреко пар минута, у једном тренутку он устаје и на сав глас: ''ПОПУШИМ ТИ КУРАЦ''. То се и дан данас препричава...

17. Сетио сам се сад другове изјаве, не може остати да се препричава само у мом месту. Идемо возом и поред на њиви протрчава пар кошута. Кад одједном друг: "Види колки зечеви!"

18. Mi na moru, kuvamo se dok idemo prema apartmanu. Jedva se popeli uz stepenice, ulazimo unutra, i drug govori: ,,A jest' ovdje prijatno.'', a ja iz topa: ,,Hvala.''.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.