Prijava

Provala iz osnovne na geografiji. Pita nastavnik
-ko je sagradio hidroelektranu djerdap ?
mi mu dobacujemo Nikola Tesla , i on kaze Nikola Tesla - svi popadali.

Srednja skola, mali odmor, pitamo drugaricu iz odeljenja u prolazu: Jel pusis?
Ona: Aha.
Mi: A cigare?
Ona: I to.

Провала из основне на историји. Питала наставница мог друга да каже слоган француске револуције, ја му кажем "за краља и отаџбину" и он будала понови. Искидали смо се од смеха а наставница гледа и неверује.

Ууу знаш каква је то крмача била, ђаво! пред ускрс, Дражен је опали чекићем баааам по глави, а ова све по дворишту трчи, касније Славко дошао са ножем и цап у врат, крв се све брчка чкчччкч, а овој отпала глава и све трчи по дворишту а глава доле виче

Majka mi je pričala kako je neki njen drug iz osnovne, neviđeno glup a pritom i seljober, napisao najbolji sastav ikada na temu "šta očekujete da će se desiti u budućnosti", lik je napisao jednu rečenicu i predao, "jedama će sve da bidne na dugme".
Što je najcrnje, nije mnogo omašio.

А после клао мало јагње, дражен се дружио са њим. И дошао и тај дан, испод јагњета ножекара а оно плаче као да зна шта га чека. Плаче ко дете, озб. Славко јвата ножину иииии цап оде глава, и сад јагње, ко некад свиња трчи безглаво по дворишту. Која немила сцена, кад само чујем прође ме нека језа три дана нисам спаво, но дормео није помогао, све ми та слика у очима... Срећа па сам нашао квалитетног психијатра.

I bolje da si ga našao, ljepo se ispričaš sa čovjekom, izludiš ga sa jagnjićima i ideš ćiku :)

Kako se zove žena od magarca, je l' jare?

- Moj brat mali :)

3. средње, лик из разреда одговара физику за 2, да не падне на поправни и пита га профа, ае реци ти шта ти најбоље знаш, па колко год, само 2 да ти дам, а каже овај: паа ајд ево знам ЏУЛОНОВ закон

Bilo to pre 5-6 godina. Drug moj, koji je duduk za Menadžera i koji do tad nije ni znao šta je menadžer, došo do mene i ja upalio menadžera i slučajno naidjem na Žigaru i bila njegova slika i moj drug ko iz topa: "Brate, koliko realno napravili Žigića, neverujem." A ja koma.

Улази професор физике, ми га поздрављамо, он узима креду, пише нешто по табли, задаје задатке, ми се чудимо, бело гледамо, никад те ствари у животу видели нисмо. И тако после једно 20 минута лик сконта да не знамо ништа и каже ''Па како не знате?'' и онда каже ''Ништа, ја мислио да сте ви III-1(иначе смо I-3).''

hahahhahahah plačem

Данас ортакиња уместо Добриша Цесарић рекла Добрица Ћосарић.

Ортак и ја излазимо из кафане попјани и крећемо једносмерном улицом. У сусрет иду неке три рибе и ортак брижним гласом: ало јадне, врћите се идете у контра смеру.

Hhahahah koje ste bitange!

Ортакиња рекла да се Карађорђе звао Милош...

Bilo prvo jutro mene u Luksemburg i ja zedan bio, nikoga nije bilo u kucu i udjem u kuhinju, nadjem casu, napunim je vode s cesme i krenem da pijem, stanem na pola i kazem sebi "Pa jebo ga ti, mozda se odje voda ne pije" i prospem sadrzaj case u sudoperu. Haha.

Evo i drugi dozivljaj iz Luksemburga, ovo je bilo u drugi grad al to ne umanjuje smjesnost dogadjaja: pricam ti ja s jednom starijom rodjakom kako njena unucad nece da uce strani jezik no sve govore srpski, i ja joj kazem da pred tom djecom treba samo strani jezik govorit, pa ako ce da pricaju ili im nesto treba izvoli pa mi kaze, al ne na srpski, ko ih jebe rekoh! I ostah nenasmijan, al mi se tako smijalo kad shvatih sta sam rekao. Koji sam Pujo Sotka hehe.

Veli mi rodjaka maloprije "Gadjacu te s necim." reko "Gadjaj me s bumerangom." hahaha, koji retard, kako sam je prosuo kuku.

Пита мој буразер једног, ај да кажемо, другара:
-Ко игра с Нолетом данас?
-Роџер Фердинанд.

Исти лик који је рекао да је пио пуарану и да је гужва око ЈНА јер свира Металик.

Trebao jednom pjevati Enes Begović u mom rodnom kraju, i nabili se oni što ga promovišu tik ispred zgrade, i odvrnuli njegove pjesme do daske, ali se bili dočepali svako malo puštati neku koja ide: "Heeeej ni na, ni na, ni na neeebu ni na zemlji...", a ćaća mi bio zasp'o, ali ga Enes probudi, čojk se iznervira, isturi glavu kroz prozor i viknu: "Smanji tu Ninu!". Pa rekoh nije Nina...