Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Уходе, шпијуни.
Ja te pratim!
Нећемо да ти кажемо. :Д
soul, šo ne pratiš mene decxko?
Zato što ti ne obećavaš kao on.
al zaista sam se razočarao. dao bih ovu pedeset četvoricu preldžja zagorelih za tebe i tvoj nežni beli ten i te nežne ridže pramenove
ko je pojo prasence???
Курјак.
I moje divne bele zube.
Autori koji ga prate 2
ko me prati?
Uplati ktitora, pa saznaj. Niko drugi ti ne može reći.
Стефане, ти радиш са фотошопом. Би ли ми нацртао нешто онако као стрип да изгледа, да је мало прљаво и сирово? Ако може, пусти ПВТ, па бих ти изложио моју идеју!
Treba mi neko ko se dobro, baš dobro razume u internet. Da ga ispitam nešto preko PVTa.
Да се разуме у интернет? Не знам на шта тачно мислиш.
Али слободно питај, па ако не знам, јебига. :)
Sto u Kaizena na profilu ne pise administrator?
Продао сајт за 144.000 евра..
ради андеркавер лололо
predao je Kostiču titulu
Како се црта катанче? http://vukajlija.com/forum/teme/33998-predlog-obavestenja?strana=1#post_1610086
То ти је сличица.
http://www3.vukajlija.com/images/lock.png?1316079732
Иди десни клик -> опен имиџ ин њу таб
Хвала, ТоМла...