Разноразно питање

1. zasto smilja ima sidu?

2. Može slika Bajaga ona što u uglu piše "Znate kako kad ne pevam jebem kurcem u pičku"?

3. Ima li neko da radi u Prvom osnovnom sudu u Bg?

4. Ima Natnat. Tanja Šobot

5. Isto mi stigao i sms da kupim leb.

Da ti nije majka poslala?

Jok, žena.
    Ima sasvim pristojan star lebac, a oni traže taz. E pa ne može.

6. http://img138.imageshack.us/img138/5683/otf4.png
    Agi, idemo li i kad?
    Sutra i prekosutra ja nemam predavanja....

7. kako si ti iritantan lik jebote...fuj...
    IZVINITE SVI ŠTO SAM OVO REKAO, INAČE NISAM KONFLIKTNA LIČNOS!

8. Penzose, naći će se i za tebe nešto... moš poći sa nama...

9. hahaha koja sisetina

10. pezose, nemoj da sputavaš svoju ličnost...NIKADA!

11. vejve,dobices lujm od oloma

12. Рајдеру, ајде заврши са темељним чишћењем "агијевог" чмара твојим језиком и гони се у три лијепе пичке материне и не враћај се никад. Ћао :*

13. sad tek znam šta znači kad se za nekoga kaže da je pizda u duši...

14. Cokula, ti možeš nama mudavila da češkaš dok se mi zanimamo Ombreovim... Možeš povesti i svoju ekipu...
    3x2=6

15. OLOM LUJMUJE VEJV RAJDERA

16. вејврајдер кад би доспео у затвор био би она јефтина кучка што се јебе за 2 цигаре и дезерт јер чак и такво једно биће не би успело да добије заштиту држећи се за изврнути џеп и давати сваком из групе јер би их било блам и дискредитовало групу

17. fora je što on ima zaštitu...jer se besramno čepi svima za koje misli da imaju autoritet. Aj to, nek se ulizuje, nije jedini...nego glumi nekog mangupa a izletele bi mu sline na onaj španski zid što ima u dnevnoj kad bi popio šamarčinu.
    stalno nešto na kvarno poprckuje, ispod žita, pičkasto totalno

18. вејврајдер кад би доспео у затвор био би она јефтина кучка што се јебе за 2 цигаре и дезерт јер чак и такво једно биће не би успело да добије заштиту држећи се за изврнути џеп и давати сваком из групе јер би их било блам и дискредитовало групу

ja mislim da je on takam i ovako,da mu ne treba zatvor
    mislim da njegova bulja i usta imaju prilicno proslost bujnu

19. Ma ima on moj kurac u bulji a ne zaštitu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.