Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ovo nije vrsta hvaljenja, nego zahvaljivanja, aman Tilmo, i još ne nauči tekst napamet. PS. njesra ti reakcije.
Ниси интересантан за преписку. Иди пари се са Рајдером и родите шлихтера хибрида.
O kakvim ti reakcijama pričaš, kad imaš jedva tridesetak komada, šlihtarčino neviđena, evo da sam mod sve bih ti odabr'o, da ih više ne pominješ i ne tražiš jaje u dlakama. I da, nisam rekao da su ti njesra reakcije.
Крајслеру, што не ожениш Рајдерову кеву? Онда можеш да му будеш очух и легално га силујеш.
Evo smeje ti se Lea Kiš.
Tile, svršim ti po faci. Adžadžadžadžadž
Лејјј, ево га Крајслер изнад Рајдера..саће праве хибрида.
9 puta 6 = 58
Da, da, zaboravio sam - svršim ti po faci, a onda nasečem tanke kolutole one Zlatiborac otrovne čajne od 1800 kinti... Adžadžadž
на курцу те носам
banuj tilma spermuje temu
rajderu banuj ga
Када ће ови изнад да попију банове за спем оперативне теме?
Кад будемо спемовали оперативну тему, глупко.
хахахаха не зна се који је већи монголоид
Један чика је једном лепо реко: "Свађе на интернету су као параолимпијада. Победио или изгубио, свеједно остајеш специјалац."
A što mene banovaše ni kriva ni dužna ?
AGIIIIIIIIII
spemovao si temu za prijave vređanja
Има ли ко каквог искуства или познаје некога ко је скоро завршио Школу резервних официра Војске Србије?
ja znam samo u JNA kako je bilo, ako ti mogu nešto pomoći...
Брус је у јенеа бијо извиђач на границе са Италијом.