U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Luks je jako iritantno stvorenje. Stupidni bosančero, silovatelj humora koga je uhvatila kriza srednjih godina. Garant oblači farmerice i najk tikepa, plus se na sajtu trudi da se predstavi kao vrlo mlad duhom. Iako to nije. Zamolio bih dotičnog da se samopenzioniše.
Bruce?
Za mene si umreo, tebra...
Ma ne seri Bobe. Nije problem da opsuješ ili šta već. Nije lepo da si pička bio do juče a od kako je Celt napušio moderatore da smanje kriterijume sad svima porasla muda. Budi ko što si bio koj kurac i do sada. Ne mislim na paninara sada, pričam uopšteno. Ajaks je ovde najkorektniji i njemu sliči. Naopaki su bili, naopaki ostali i toet. Ovo je sve vidla se vila u čim nije bila.
to si mi već danas indicirao
Ne zameraj se Brucetu, jebiga ako on nije korektan i toleriše svašta onda ne znam ko jeste, ruku na srce
Axaxaxaxax, to sam video pomešao naloge legenda axaxaxaxaxa
Vidjećemo koliko će mi trajati ban, Bruce, pičketino jedna. Sjeti se bana koji si Luksu dao.
Celt se oduvek borio za poštovanje ljudskih prava, ali ne licemerno i sa dvostrukim aršinima poput Kandićke, već kao majka Rusija, pravedna prema svima podjednako!
Ne bih upotrebio ovako jak izraz, celt je predložio da se kriterijumi snize u svrhu poboljšanja uslova funkcionisanja autora na sajtu. To je do sada rezultiralo povećanim brojem duplih naloga, ogromnim povećanjem spema i neverovatnom slobodom vređanja. I dalje kao i ranije verujem da je celt generalno u pravu, ali neke stvari nikom ne tolerišem.
да ли неко може бити оволико досадан
lukse, neželjeni plodu mojih prepona :*
Ma figurativno, zna se šta sam mislio. Imaš Pvt
BRUCE, LJUBAVI :*
hahahahah, bobe, pa ti si stvarno pajkan, nema duvanja sa olomom lolo
Poslednji ban Luksu sam dao pre više od godinu dana. Trajao je jedan dan.
Nisko, ovako nešto nikad ne bi očekivao od tebe. Ne znam zašto si odjednom odlučio da me mrziš kad sam ti do sad uvek izašao u susret na svaki zahtev. Tvoj izbor, poštujem.
Dao si mu tri dana, govno jedno. Poslije si mu smanjio na dan.
A to je od tvog bana drugačije jer?
Naravno. Ništa lično, Bruce, consider ovo kao posao :-)
Gde je Valdemar, da vas pomiri?