Prijava

Jedan autor se nagradi i plagijat mu se odabere http://vukajlija.com/dzemper/38718 i pored iznijetih dokaza od strane nekoliko autora ostane u odabranim.

A sad gledam banovaše čovjeka koji je tu istu defku ko zna odakle kopirao, ali je banovan. http://vukajlija.com/recnik/autori/159966

Pa recite da na vukajliji ne vladaju dvostruki aršini

Vukajlija- umijeće prevođenja stranih rječnika.

Jesi vido ti Dušane šta se radi. Strašne stvari...

Лол, Душко Радовић плагирао урбан дикшнери

Banujte Duška Radovića.

Medvjediću, sledeći put kad budeš iskopala sadržaj odabran godinu i više dana pre nego što si uopšte čula za ovaj sajt da nam otvoriš oči i ukažeš na plagijat banovaću te na onoliko dana koliko meseci defka postoji duže od tvog naloga. Ne šalim se, dosta mi je više tog spema.

Haha, kad si brusa iznervirala.

Медвједићу, још ми ниси послала оне сисе у пвт, па само да те подсетим. Хе хе

Samo znate da prijetite.
Vukajlija i sloboda govora ne idu u jednoj rečenici.
Pa i ti gore autori su na vrijeme ukazali na plagijat.
Tim postom sam samo ukazala na ironiju da se jedan autor banuje zbog kopiranja ISTE definicije (a to se desilo večeras) a drugi nagrađuje.

Bruce, to je normalna faza. I ja sam prije par godina lijepila linkove plagijata, nije to neki validan razlog za banovanje ako je argumentovano. Nastavite da ignorisete kao do sad i proći ce :)

prestrogi ste prema letećem medi. ja sam na njenoj strani da se zna. bilo bi mnogo dosadno bez nje. A najozbiljnije, ima smisla dosta toga na šta medo pokušava da ukaže, evo malopre je jedan autor iskopirao komplet iluzijinu definiciju nije banovan, a ovaj posle njega dobio dva dana.
Leteći istraj!

Nastavite da ignorisete kao do sad i proći ce :)

To im ide jako dobro.

Ti gore autori su ukazali na plagijat moderatoru koji nije aktivan duže nego što ti jesi. Nije običaj na Vukajliji da novi ili drugi moderatori prepravljaju odluke bez konsultacija, bez obzira šta ti o tome mislila. To je jedno, a drugo je da je od te pritužbe prošlo DVE GODINE, do sad bi i dug za struju zastareo. Jeste, samo smo tebe čekali da izroniš i pronađeš nam pritužbu staru dve godine pa da te podignemo na pijedestal kao arheologa plagijata, novog Denikena i Deretića u jednoj osobi.

Mani se ćorava posla, ako nađeš plagijat u toku 24 sata od postavljanja onda javi, ako je prošlo više od 24 sata idi čitaj ana.rs i tamo komentariši.

Medvjediću, sledeći put kad budeš iskopala sadržaj odabran godinu i više dana pre nego što si uopšte čula za ovaj sajt da nam otvoriš oči i ukažeš na plagijat banovaću te na onoliko dana koliko meseci defka postoji duže od tvog naloga. Ne šalim se, dosta mi je više tog spema.

Axaxaxaxaxaaxaxaxaxax, pa ja sam ovde jače od 2 godine al Brusa nisam video da piše ovim tonom. Suze na oči mi natera čoveče.

Pa da sam normalan poludio bih.

To im ide jako dobro.

Eto vidiš, ti si se toliko istakla upornošću da više nikako ne mogu da te ignorišem. Iskačeš mi kao Tadić i Dačić iz margarina sa žutim linkovima do plagijata.

Nećemo da ignorišemo. Hvala na prijavi i razmotrićemo ovo što si napisala na mod forumu, pa ćemo kontaktirati Kurda koji je odabrao tu defku čim dođemo do međusobnog konsenzusa. Drago nam je što si potrošila nekoliko sati tražeći ovo i samo želimo da znaš koliko cenimo to. Reagovaćemo povodom ovoga ubrzo.
Pozdrav.

Bruse, eno odabrani plagijat na prvoj stranici odabranih, pa neće Remac koji ga je odabrao da skine. Šta reći? Ćutimo? Niko ne smije da ga skloni?
http://vukajlija.com/zabava/posteri/299808

NEĆU UZINAD CRKI OD MUKE!!!!!!11111