Prijava

Box, izgleda da nisi u pravu.
http://www.pivarstvo.info/forum/viewtopic.php?t=2175&view=previous&sid=b1f61b0413d1a8f22700ae47f39bcdec
A jedno vreme je bila fora da stavis led i so na kozu pa ko ce vise da izdrzi, bilo po novinama, zavrsavali imbecili sa opekotinama.

nije brate, imaju neki predrkani materijali, ima i neke metalne ko zna od cega su i kad ga zaledis drzi ga bas bas bas dugo plus naravno ne razblazi ti viski

ma ne logicno je da je brze sa solju, dokazano je ima hemijska reakcija kurac palac, nego pitanje da l je vredno cimanja i sad da mesam tu jbt

Probaj da posoliš jng, 13 sekundi ti je to. Jednom promešaj.
Pio sam sa ti metalnim kockicama kapiram neki nerđajući čelik koji se drži na minus 20 i ubacuje se a metal se teško greje i da, ne razblaži piće što je dojajno.

E za to na šta ti misliš nemam pojma, nisam koristio za hlađenje, ja mislio za dodavanje pri konzumiranju da pričaš. Mada je dobra ideja Armine. Sledeći put kad budem kuvao pivo, pred fermentaciju treba brzo ohladiti skuvano pivo, sada roknem šerpu u kadu punu hladne vode i leda, a kontam da bi taj fazon bio dojajan kada bih dodao i so.
Fala na ideji. :D

Al brate, za lađenje limenke nema preterano poente, limenka se brzo hladi, i ovako, to je smešna količina.

Sipaj celo kilo soli iz one kartonske kutije promešaj kutlačom i mirna glava. Ozbiljno mislim ovo

JERI IMA OĐE NEKA ĐEVOJKA STAROSTI OD 16 DO 25 GODINA KOJA JE JARAC U HOROSKOPU, REKO MI KOORIROW HOROSKOP DA NA OVO PROLETJE TREBA DA MUVAM "JARICU"....

Valjda kozu?

Pa nisam ja Paninaro lolo.

vidim zvezda(jedina koja se vidi sad na nebu odavde hahahh) nekako preagresivno sija

http://www.dodaj.rs/f/1g/G6/1EPPB2TT/sdsdsa.png

Skočimiše, je l' si ovo ti zadnji na fotografiji?

Ovako, imao sam kao klinac kolekciju stripova u jednoj tvrdokoričenoj knjizi od, tipa, hiljadu strana. U pitanju su bili standardni diznijevi likovi, Miki Maus, Paja Patak i ekipica. E, sad, ti stripovi kao da su adaptirani za naše tržište negde u Hercegovini, i to od strane ljudi koji nit znaju engleski, niti imaju osećaj kakve dijaloge bi trebalo da vode likovi u stripovima namenjenim deci. Jasno se sećam scene kad Miki govori Šilji da će novine pisati o njemu, na šta Šilja ražalošćen konstatuje: "Aha, u čitulji" i duha iz čarobne lampe koji se žali da ima giht. Zna li neko o čemu se ovde radi i gde bih mogao da nađem ovaj almannah?

Ima rasni al posrace se ako mu trazis

Imam ja Rađarde, al ne dam. Žajče, da to je Skočko. Evo, upravo veselo jezdimo k tvojoj fizičkoj adresi da ti Skole pokaže koliko je radostan što si mu otkrio privatnu sliku.

Haha gluperde pa zajkara u sobi krije mesara bice cap cap salama

Možda je neki mesar Žajkovo drugo ja ;-)

EDIT: Ko je gluperda, pseto? Oš se pobt?

ko je ovaj peder sto je sad gost na rtsu smrad za ljudska prava polupo bi mu facu

i jel ima neka tema za komunalnu policiju il sta vec da pisem

Možda je neki mesar Žajkovo drugo ja ;-)

sto znaci da je zhajk u odlicnim odnosima sa samim sobom