Prijava

CapooN

CapooN
CapooN
jel IKOM nekome od vas provajder?

Мени.

licno znam lika kojem je nadjen telefon tako sto su ga panduri locirali....doduse cale mu ortak sa pandurom, tako da je islo preko te strane...znaci moze ako das nekih 50e kome treba

Znaš li ti da te murija može prisluškivati preko mobilnog i kad ti je baterija izvađena? Znaš li da za 2 minute skeniranja mogu izvući sve poruke i logove koje si ikada imao na telefonu?

Telefon kad se prijavi na baznu stanicu između ostalog oda i svoj IMEI. Kradene telefone ne traže jer nemaju toliko kapaciteta u svojim redovima (ovo je zvanična izjava, ko zna kakv interes imaju u netraženju).

Ne znam da su panduri ikad tvrdili da ne mogu da ih nađu, prosto se ne cimaju.

Meni su tvrdili da mogu da nađu, čim se uključi negde u nekoj od naših mreža, kao, naći će ga bez problema. Ali da kradeni idu u delove, ili u inostranstvo, pa ne mogu. Mislim da je tačno i da mogu da ga nađu ako je u zemlji, i da ih baš zabole (ako nije neka špijunska afera), a i da stvarno idu u delove ili u inostranstvo.

Naravno, da li su mi našli tel... Naravno da nisu.

Paun91
Полиција се цима само ако је телефон коришћен у злочину

ahahahah u jebenom ZLOČINU

Nemoj da se smeješ, jesu pre godinu i nešto više preko telefonskog signala pronašli onog manijaka što je ubio onu klinku, Tijanu Jurić? U stvari, locirali su poslednju lokaciju njenog telefona,i tu valjda pronašli dokaze, šta li.

Ali da kradeni idu u delove, ili u inostranstvo

Hahahahahahahahahaahhaahah pa nije auto jebo te.
Ukrade ti telefon da ga rasklopi u delove hahahahaha au kakva pobeda.

Jebeš ga, Rasni, ako displej i tačkskrin za jedan telefon košta sto i više evra, što da ne? Ovaj kaže: znaš, imam jedan polovan, neoštećen, za tebe pedeset evra, i eto. A plus, neki telefoni sad koštaju nego neki automobili.

Ma znam za to Vlade, nego se kaže da je korišćen za neko krivično delo a ne u jebenom zločinu ahahahah

Reče mi rodjak, načelnik supa kod mene ovde, da dodjem ujutru pa će pogurati. Cenim da mogu da nadju ako oće. Može li preko IMEI broja da ga nadju ako nije uključen, pošto ne verujem da je lopov provalio sve šifre?

Brate mogu ga naći kako hoće. Mogu ga čak i bez baterije naći posle 2 dana ja mislim.

Jebi ga, ako je telefon bez baterije, sumnjam da ga može naći i NSA. Osim ako nema ugrađenu neku malu dodatnu bateriju, koja još uvek emituje signal. Ali to je tako proveriva stvar da bi o njoj morao da zna i najšugaviji serviser mobilnih telefona.

Brate, ako hoce nacice i delove u koje je rasturen i poslat na kosovo lolo

Zasto su ti kose pobelele druze...

Brate, ako hoce nacice i delove u koje je rasturen i poslat na kosovo lolo

Hoće, al tako što će par likova posetiti distributera toga i lepo mu objasniti da je u njihovom zajedničkom interesu prevazilaženje postojećeg problema, i da je bolje da se on u rešavanju novonastale situacije predstavlja deo rešenja, a ne problema, jer će u suprotnom onaj koji ih je poslao biti prisiljen da preduzme korake koji će zaštititi njegove interese. Mislim, ponekad se precenjuje tehnologija, a zanemaruje stari dobri manuelni rad i obaveštajne mreže.

Skočimiš
Znaš li ti da te murija može prisluškivati preko mobilnog i kad ti je baterija izvađena? Znaš li da za 2 minute skeniranja mogu izvući sve poruke i logove koje si ikada imao na telefonu?

јел могу и да синтетишу глас Александра Македонског?

lol kod 80% novih telefona se ne moze izvaditi baterija tako da ono
mogu da ga lociraju
al im puca kurac
pogotovo telekomu
ne nađu ti telefon
znači treba ti drugi telefon
ponude ti neki na akciji ovo ono
možda ga uzmeš od njih

njima samo dobro može da se desi od toga što tebi ukradu telefon lol