Разноразно питање

1. Ne, to je od viška alkohola.

ahah:) moguće, napila sam se prekjučer ko stoka.

2. Buksno, s vremena na vreme nam promakne nešto, posebno sada, kada nemamo pretragu.
    Slobodno ubuduće prijavi takve za brisanje na temi ili pošalji nekom modu na PVT i biće obrisane.

3. Важи Стићко, него је ово више било питање упућено ауторима. Зашто имају потребу да дефинишу већ дефинисано. Глупо ми то мало, а после се љуте кад им тутнеш линк.

ЕДИТ Мада, и даље има она главна претрага, у новим дефиницијама..

4. btw, sad me podseti nešto, je li postojao nekad predlog za ignore button na vukajliji?

5. Букснетина™
    Важи Стићко, него је ово више било питање упућено ауторима. Зашто имају потребу да дефинишу већ дефинисано. Глупо ми то мало, а после се љуте кад им тутнеш линк.

Jer smo govna raspala. dali bi bulju za koji plus.

6. Tri bambija za Buksnomana i njegovo pitanje.
    KAD GOD vidim da je neko definisao već definisano ja mu obavezno okačim link prethodne definicije. Nazovite me sujetnim ali ja to radim i uvek ću to raditi.

7. И ја се противим томе, али некада претрага баш епски фејлује... Мада мсм да кад ти неко окачи линк треба сам да бришеш а не да чекаш модове, али добро сад.

Nazovite me sujetnim ali ja to radim i uvek ću to raditi.

Нема то везе са сујетом, правила су таква и то је то.

ЕДИТ Имам и ја неке плагијатчине, само су то посебни случајеви, ко Косово. ихиихии

8. Нема то везе са сујетом, правила су таква и то је то.

+1312

али некада претрага баш епски фејлује

Да, има и овога. Или ти избаци преко 100 страна.

9. @butt, kada je ljovisna imala te simptome moja baba je rekla da je trudna.
    ja sam bila u fazonu "daaaj, baba, pa nije joj ni piće kupio, a kamoli je oženio." ona mi je rekla "e, sine, baš si guska."
    ispalo je da je baba bila u pravu.

лолололололололололо

10. Какве везе има да ли је неко нешто већ дефинисао... Није лиценцу добио на тај појам. Ако неко може боље да га дефинише, нека га. Ако не, нек се брише зато што је лоша (ако је лоша), а не зато што је неко већ дефинисао.

11. Ко ми је закључао Краву музару?

12. Treba mi Balaševićeva knjiga, "Jedan od onih života", kod nas u BiH se ne može nabaviti, bar ja nisam uspio, tako da bih volio da neko od vukajlijaša šibne meni pvt, ako može nabaviti, sa adresom svojom, pa ja njemu pošaljem keš uz ptt troškove i onda on meni knjigu. Javite se!

13. Što mi se stalno bojavljuje neka azurno plava boja na profilu, i što ne mogu da promenim boju na profilu? Promenio sam u ljubičasto, a i dalje je zelena

14. Мени се појављују плава, црна, бела и зелена чим рифрешујем страну. То је тај нови изглед сајта ваљда :Ш

15. takodje...i reklama za niveu

16. Ad block čini čuda i u hladnoj vodi.

17. Meni nije jasno koji retard baca pare na ove reklame na Vukajliji. Dokaz više da ljudi vrlo često ne znaju šta rade. Pogotovo kada su pare u pitanju.

Nisam siguran da je i jedan Vukajlijaš kupio Guaranu ili Niveu zato što je video ovde reklamu. Naprotiv, mogu da imaju samo kontra-efekat. Bolje da su te pare dali nekoj sirotinji.

18. Meni nije jasno koji retard baca pare na ove reklame na Vukajliji. Dokaz više da ljudi vrlo često ne znaju šta rade. Pogotovo kada su pare u pitanju.

Nisam siguran da je i jedan Vukajlijaš kupio Guaranu ili Niveu zato što je video ovde reklamu. Naprotiv, mogu da imaju samo kontra-efekat. Bolje da su te pare dali nekoj sirotinji.

Грешка. И негативан маркетинг је добар маркетинг.

19. Nisam siguran da je i jedan Vukajlijaš kupio Guaranu ili Niveu zato što je video ovde reklamu. Naprotiv, mogu da imaju samo kontra-efekat. Bolje da su te pare dali nekoj sirotinji.

+3234

20. Što mi se stalno bojavljuje neka azurno plava boja na profilu, i što ne mogu da promenim boju na profilu? Promenio sam u ljubičasto, a i dalje je zelena

То је због рекламе са стране.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.