Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kako li smo samo pametni.
Стићко, си ми ти збрис'о стерпо? Мсм, нема везе, јебо постер, сли оно... Чим сам га ја направио, начи није глуп. То што није комерцијалан, јбг, ја тако не знам да правим. А човек се презива "Мир у Свету" од скоро, зато и јесте био смешан, али само за оне који нису глупи и деца :)
Kumar Patel: Sure.
Neil Patrick Harris: Nothing. What does the P.H. Stands for in N.P.H?
Harold Lee: Patrick Harris.
Neil Patrick Harris: No, common mistake. Poon handler.
Ahahahahaha, brate, nem' ja pojma o čemu ti pričaš :)
Nisam ti ja ništa obrisao.
Kumar Patel: Sure.
Neil Patrick Harris: Nothing. What does the P.H. Stands for in N.P.H?
Harold Lee: Patrick Harris.
Neil Patrick Harris: No, common mistake. Poon handler.
Harold and Kumar, jebeni vrh od filma! :D
Јел зна неко колико отприлике кошта да снимиш песму_
Данкан Фергусон malopre
Ма, није фрка, него ме тај неко одушевио незнањем, кажем ти јебо постер :). Типа била слика игрча Лејкерса који се зове Мета Ворлд Пис, а коментар је био, типа "Где сте, мисице, стиго мир у свету" хахаха. Контам да је незнање узрок за брисање, па се нећу више ни трудити да правим ништа квалитетно лол
Ако је професор Веронауке разредни старешина, да ли то значи да на родитељском састанку он седи сам у учионици и дискутује о успеху ученика сам са собом?
Ne znam jel moze razredni da bude profesor veronauke ili fizickog,nisam cuo da ih ima :)
Теоретски.
Физичког може.
Meni je razredna bila profesorka fizickog, eferim. A pre nje - nastavnik likovnog.
Nazalost, tada veronauka jos nije bila vracena u osnovno obrazovanje. Komunizam, ovo-ono...
Да. А може и да троши професорицу енглеског (која је исто разредна) након што сви остали оду из зборнице.
Бијо је у мојој генерацији проф. физичког разредни.
Зар веронаука и грађанско нису изборни?
Ма ја сам питао онако, кад би разредни свештено лице рекао неком спадалу "Хоћу да ти видим оца сутра у школи" а овај му одговори "Оче, хоће да те види разредни сутра у школи".
хахахахахахааххахаахахахахахахахахахахахахахахаххахаахахахахахах
Мислиш:
"Оче, хоће да те види отац сутра у школи"?
Ма јок, баш "разредни", па нека школска правила се морају поштовати!
http://www.gtabs.org/tablature/wahJw69@/Kreni%20prema%20meni/
Jel sam ja lud il' ovde nema download dugme?