Разноразно питање

1. gm, uu to je prošlo. bilo je kad sam postovala ono.

2. http://i41.tinypic.com/etftcj.jpg

Пуфнице, сти ово умрла? :)

3. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((8

4. Bio je u pravu. Toliko.

ma, ne veruj mu previše.. khm, khm.. xD

5. Smarko, ne vidim na telefonu, sta je to?

6. ВАСКРС ЉУДИ ВАСКРС, СВЕТИ ПЕТАР ИН Д ХАУС.

7. Неко послао милици у инбокс да је пуфница умрла и напљувао је :)

8. Пуфнице јел истина да си приступачна?

9. fck malopre
    ВАСКРС ЉУДИ ВАСКРС, СВЕТИ ПЕТАР ИН Д ХАУС.

BAHAHAHHAHAHAH

10. Milici? Meni je rekao Frenki njemu. Ne vidim sta je tu smesno, Smarko. Daj mi link profila i sa Vuke i sa Fejsbuka, Frenki nije mogao da nadje.

11. Milici? Meni je rekao Frenki njemu. Ne vidim sta je tu smesno, Smarko. Daj mi link profila i sa Vuke i sa Fejsbuka, Frenki nije mogao da nadje.

Нови моменти.

12. Pa je l trebalo da tebi javim da neko pise ove stvari?

13. Milici? Meni je rekao Frenki njemu. Ne vidim sta je tu smesno, Smarko. Daj mi link profila i sa Vuke i sa Fejsbuka, Frenki nije mogao da nadje.

Милица каже њој, можда је и Френкију :)
    Како није смијешно бре, умрла си и онда је овај напљује :)
    Чији линк профила море?

14. Pa je l trebalo da tebi javim da neko pise ove stvari?

Не, него... Зар су и Френкију слали да је профукњача, свиња мала, говедо?

15. Ja ne komuniciram ni sa Milicom ni sa Frenkijem. Meni nije smesno. Zasto bi Milicu napljuvao neko zbog mene? Pa te osobe koja je pisala, hocu da pitam Kaizena za IP.

16. КАЈЗЕН ИНАЧЕ РАДИ У ФЕЈСБУКУ ПА ЗНА ИП. хохохохоххохо

17. Smarko, ako je to tvoja fora reci, ja cu probati da se smejem, ali ne obecavam.
    Dzimi, o cemu pricas? Ko je profuknjaca i govedo? Meni? Wtf?

18. А нема, то је било на фејсбук, и сад је угашен профил...
    Што те боли мурица, тако је неко хтио да ували мене кад је лајковао некога, па и мене успут, али није успјело :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.