U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kostiću troldžijo.
Mediafire je dobar, nema nekih ograničenja skidanja, ako ti treba duže da ti čuva fajlove registruj se.
Hvala ljudi. I Kostiću. :P
Kako da okačim sliku sa kompa na forum? Treba prvo da se okači na neki sajt, da bih dobio njen link. Pa ako ima neko ljubazan da mi objasni.
dodaj.rs
idi tamo, sve ce ti bit jasno.
posle samo ostavis link odje
imageshack.com
imaš da klineš na upload, nađeš sliku koju hoćeš da aplouduješ i klikneš aploud.
Blagodarim Reme i sedplas-e.
Зашто Ђовак није у активним???
Ima li neko da proda polovan WESTERN DIGITAL hard disk za laptop?
Pitanje za Lullaby,posto znam da ces mi obrisati post na onoj mrtvoj temi ako tamo pitam,sto mi se obracas ako ces brisati moj odgovor na tvoj post?
Bezveze je.
Nisam hteo ni da spemujem ni da budem zanimljiv,a jos manje vickast,sto se paranoises.
Spemuju ljudi nezanimljivim i smarackim postovima na temama koje su stvarno zanimljive,pa ih niko ne smara niti ih prijavljujem.
Iskulirajte me vise sa glupim tripovima.
Da ne moram da vas pobanujem zbog spemovanja kapsom.
sto mi se obracas ako ces brisati moj odgovor na tvoj post?
tvoj post je bio: "ja sam baš mislio da sam vickasti šaljivdžija"
prvi je bio: "NEMOŽE NEDAM"
izvinjavam se ako sam oštetila internet-zajednicu uklanjanjem ovih lucidnih izjava.
EDIT: a obratila sam se zato što si pitao ko ti je obrisao post, pa sam odgovorila ko i zašto, kako je valjda i trebalo.
paranišem se? samo me smaraš svojim spemovanjem u posljednje vrijeme (ne znam u poslj. 10 dana, nisam bila tu, ali prije)
e, vidiš, meni je ova tema zanimljiva, i drago mi je što sa tobom ne dijelim ukus u pogledu kvaliteta i zanimljivosti tema i postova.
to za paranoisanje je moja uzrecica kad neko drami,ali ovo da te ja smaram stalno stvarno deluje kao paranoisanje,stvarno se ne secam kad sam te smarao,a i ako jesam,trebala si mi odmah reci i ja bi prestao,a ne sad tu kao da mi prebacujes za sve...a i ovo ostalo,bezveze,skroz gresis,ali me mrzi da te ubedjujem i da ulazim u glupe rasprave.Ne zanima me vise uopste.Nije ovo ni bilo niti je uopste toliko bitno.
Posto mi je bio pao sistem, po popravci ponovo instaliram programe i sto ostalih kuraca.
Zanimaju me dve stvari za pocetak, a jos cu kasnije pitati sto-sta...
1. Kako da ubacim ikonicu za jezike dole desno na start menu traci, i ako nema vec ubacen srpski cirilica i latinica kako da dodam?
2. http://i868.photobucket.com/albums/ab247/Facafacaa/Untitled-1.png
Traka za programe pri dnu slike koji sam imao, zaboravio sam kako se zove, pa ako neko moze da me podsjeti. Nesto mi u glavi ''desk jet'' ali google se ne slaze sa mnom, vjerovatno se tripujem nesto :)
Inace, koristim Windows 7.
1. Ideš u kontrol panel - change keyboard or language input metods - kartica keyboards and languages - dugme change - odeš na add i izabereš jezik. Što se tiče ikonice, imaš karticu language bar u istom meniju, samo je podesiš na docked in taskbar.
2. Object Dock se zove, mada ne znam koji će ti na sedmici.
task bar Faco, za ovo ostalo nemam pojma...
Фала, жив био!
Шта знам, волим тај чист изглед без иконица лијево. А и навика сад већ.
Ja sebi namjestila sedmicu da izgleda ko 98-ica, tj onaj windows classic kurac da bidne. Nervira me šarenilo sedmice, a i xp-a.
Faco, http://rocketdock.com/download
где је она тема о тролоовању?
prženice?