Разноразно питање

1. Blargh.
    Šta mislite da li Vučica glasno i slasno opsova kada je Stićko banova?

Ako bi Vucica nazvala kurac kurcem, a ne persunom, predlazem odban. A ako ne, produzite ban lolo.

2. znači, mi sad treba vučici na reč da poverujemo da je dacina reakcija plagijat? more ja bi joj trajni ban lupila!
    i sad čekam da neko dođe i kaže "NAJBOLJI AUTORI ODLAZE SA SAJTA!!!!"

elem, mnogo me nasmejalo ono nadmudrivanje slikama i gifovima na prethodnoj strani, el ima neka tema za to? to bi bilo kul...

3. opa! šta se to izdešavalo ovdje, vučici produžen ban? ajajaj, kleveta je grdna stvar :/

Lula, duboko sam se razočarao u tebe. Mislio sam da ćeš da zaustaviš Stefana u tom suludom pohodu.

suludo sam pohodila sa suludim stefanom, ovaj put. neće se ponoviti (valjda) :D

4. Лула ај каци већ ту, шта да радим ја сад кад јој је бан до 30. а ми постављамо дефке 29.?

5. elem, mnogo me nasmejalo ono nadmudrivanje slikama i gifovima na prethodnoj strani, el ima neka tema za to? to bi bilo kul...

Odlicna ideja :) ima ona tema nadmudrivanje slikama
    http://vukajlija.com/forum/teme/300?strana=19
    , bilo bi super nadmudrivanje gifovima
    EDIT: sad videh koliko je ta kul tema umrla, stas, ovi ne umeju da se nadjebavaju drugacije.

6. Лула ај каци већ ту, шта да радим ја сад кад јој је бан до 30. а ми постављамо дефке 29.?

no problemo, biće odbanovana 15 minuta prije zakazanog meča, kao i za vaginu što rekosmo. nadam se da prate oboje, a ja odoh da metnem i tamo u obavještenja.

7. Ja sam mnogo volela da se igram nadmudrivanja slikama...davno.

8. Додај и слике у наслов. Ако нема посебна тема?

ЕДИТ: А има.. нисам вид'о.

9. to! oživimo te teme!

10. Свашта Вучице, па што ниси у коментарима на тој реакцији написала да је плагијат и додала барем отприлике, по сјећању, шта је било у оригиналу.
    И онда бисмо кроз коментаре закључили да си се зајебала ко што и јеси, јер то да је плагијат - није.
    Овако безвезе попуши банану :)

11. Faco znao sam da si plagijator lololo

12. како објашњавате ову неуморност у враћању на сајт након бана и инвентивност показану у смишљању надимака?

http://vukajlija.com/recnik/autori?q=rizley

13. haha otvorite temu "smisli nik za rizlija"

14. како објашњавате ову неуморност у враћању на сајт након бана и инвентивност показану у смишљању надимака?

Рек'о вам је Ризли загорчати живот након бана. РЕКО ВАМ ЈЕ!
    а што би мјењао ник да се мучите и да га тражите ? :)
    Иде по старом добром Фридриховом рецепту :)

15. Nije rizli je kvalitetniji fridrih zna samo da broji ovaj zna i da igra šah

16. šta sve rizley ne zna, bokte!

da otvorimo temu?

17. i meni bi bilo teško da sam trajno banovan.

18. Tema: Pomoc rizley-u u smisljanju nadimaka.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.