Разноразно питање

1. Урадио је своје навијче који су се понадали пролазу даље.

2. Ima li neko link za livestream DrimTima?

3. www.sportlemon.tv
    ту мора да има неколико линкова, увек ту гледам.

4. Можел неко да објасни зашто се људи ложе на Ипчета? Хвала.

5. Da li postoji tema o Tekkenu?

6. ŽEMSKE! Jel ijedna od vas čula/išla na fotoepilaciju (meščini da se tak nekako zove)?

7. И да, кад је бивши Влатко Паскачић а садашње Негроидно говедо размодован? Сада за време сече или...?

8. Odavno on ne moderatizira...

9. O tekenu postoji ja mislim. Trazi preko gugla

10. ŽEMSKE! Jel ijedna od vas čula/išla na fotoepilaciju (meščini da se tak nekako zove)?

Išla je moja drugarica. Ona ne preporučuje. Pričala je da (posle razgovora sa dermatologom) su joj rekli, po njenoj tipologiji (retke dlake,plavuša, svetao ten) nešto tipa: treba jedno 5 tretmana, maksimum.
    Reći ću ti samo, da ni posle 10 se nije nazirao kraj ...

Edit: evo ti okvirni cenovnik, mada ja mislim da je bilo i skuplje.
    http://www.medicalife.rs/trajna-epilacija/cenovnik/

11. Ovdje je 1 tretman 20 ojra i reče mi treba da treba jedno pešest tretmana i onda MOŽDA svakih pola godine, godinu po jedan pa naredne tri godine da si miran. A inače je trbca gazdarica kafane u kojoj visim pa kontam da ne sere puno, da ne bi rizikovala gubitak gostiju :)

12. Moš da probaš, što da ne, sve je za ljude. Mada, bolje pitaj neku njenu mušteriju. Gazdarica će uvek da se izvuče na priču da ti je jak koren dlake, trt-mrt, taj fazon ...
    A, ti, jebi ga, ne moš da osporavaš stručno mišljenje.
    Ja bih probala jednom, dvaput, pa da vidim ima li efekta. Mada te oni jopet lako nagovore za dalje ...

13. A i to na pola godine? Šta, 6 meseci da grebuckam dragog? Jer, mora da ima neka dužina: mislim minimum 5 mm.

14. Šta, budite dlakave. Boli vas kurac !

15. Ma krema za depilaciju, što bi bacala pare na to sranje?

16. Gazdarica će uvek da se izvuče na priču da ti je jak koren dlake, trt-mrt, taj fazon ...

Nijegazdarica salona, već kafane, radi samo u njemu.

A i to na pola godine? Šta, 6 meseci da grebuckam dragog? Jer, mora da ima neka dužina: mislim minimum 5 mm.

To sam ja lupila pola godine i ne bi se tada sve kao i do tad skidalo, već samo ako nešto negdje izleti gdje ne treba :)

Ma krema za depilaciju, što bi bacala pare na to sranje?

Zato što mi ide na kurac svakomalononstpstalno depiliranje, a ovako bih bila mirna. Bem ti kreme i pjene i gelove za brijanje više, na vr glave su mi se popeli.

17. вала ваља то, чак није ни скупо колико сма ја чула, јер сестра је оптерећена тиме, па је рекла да јој за 10 третмана (чубака јебена) треба сома два јевреја

18. Женетине, ништа не фали кад гребуцка, не трипујте се.

19. C60
    вала ваља то, чак није ни скупо колико сма ја чула, јер сестра је оптерећена тиме, па је рекла да јој за 10 третмана (чубака јебена) треба сома два јевреја

Jebote, malo puno to... Ovdje dođe, eto, 10 tretmana, 200 jevreja...

Женетине, ништа не фали кад гребуцка, не трипујте се.

Bole mene kurac za vama mušijema, men to smeta, jebogapas.