to zavisi od stručne spreme, koeficijenta, minimalne cijene rada i minulog rada. u pojedinim slučajevima postoje i koeficijenti otežanih uslova rada i slično. kao i svi na budžetu, tako je u cg a pretpostavljam i kod vas. mislim da sa visokom stručnom spremom ta plata može biti cca 500 ili nešto više eura, zavisno od ovoga što gore navedoh. a sa srednjom ne vjerujem da je preko 300, 350 u vr' glave.
a momci vjerovatno misle da ih pitaš za fakultativni dio zarade.
Вучице, комунална полиција нема никакве везе са МУП-ом, нити имају исте плате. Права полиција се плаћа из државног буџета а комунална из буџета града.
Значи, плате комуналаца зависе колики буџет има град и колико је спреман да им плати. Тако да рецимо у Нишу имају 25-30хиљада и возе аутомобиле старе по 20 година а рецимо у Новом Саду имају 35 хиљада и возе нове аутомобиле.
Иначе, пошто су на буџету града није страно ни да им касне са платама.
ЕДИТ: Ово ти причам за Србију, не знам одакле си ти.
http://i836.photobucket.com/albums/zz285/BrunoSulak/sinagogaBetIzraelBeograd.jpg
Постоји ли ово још у Београду или је срушено?
Не... :/
Ali zato Bajrakli džamija postoji i dalje ololo
Може неко мени да помогне, не могу песму да нађем? Две три поруке изнад је опис шта је у питању.
Па шта фали, то је једна од најстаријих зграда у граду, колико сам ја чуо.
Znate li kolike su plate u komunalnoj policiji? Prosek odprilike.
Sto miliona maraka.
Pretjera ga jebač, nisu toliko!
Oko 90 miliona su.
Hahahahah ma idite bre! Pošto rade takav posao, kolika može da im bude plata? 40 - 50 hiljada dindži???
Штета.
Хм, колико година има срећни пар?
http://img502.imageshack.us/img502/2585/pec47467347457.jpg
A meni odgovor? :(
Znam da komunalci imaju 500 maraka, a za te ne znam.
to zavisi od stručne spreme, koeficijenta, minimalne cijene rada i minulog rada. u pojedinim slučajevima postoje i koeficijenti otežanih uslova rada i slično. kao i svi na budžetu, tako je u cg a pretpostavljam i kod vas. mislim da sa visokom stručnom spremom ta plata može biti cca 500 ili nešto više eura, zavisno od ovoga što gore navedoh. a sa srednjom ne vjerujem da je preko 300, 350 u vr' glave.
a momci vjerovatno misle da ih pitaš za fakultativni dio zarade.
Hvala paninaro. Nađoh u ovom članku o platama kp. http://www.naslovi.net/2011-12-28/rtv/policija-obustavila-strajk/3066374
kakvih bre 50 000 za komunalca, pa tolke pare nemaju ni ovi u interventnoj policiji....25-30000 maximum imaju komunjarci
Вучице, комунална полиција нема никакве везе са МУП-ом, нити имају исте плате. Права полиција се плаћа из државног буџета а комунална из буџета града.
Значи, плате комуналаца зависе колики буџет има град и колико је спреман да им плати. Тако да рецимо у Нишу имају 25-30хиљада и возе аутомобиле старе по 20 година а рецимо у Новом Саду имају 35 хиљада и возе нове аутомобиле.
Иначе, пошто су на буџету града није страно ни да им касне са платама.
ЕДИТ: Ово ти причам за Србију, не знам одакле си ти.
Petar Pan Pezo$
500 km ti je 250 €
Jaka marka, braćala...
pa znam ja kolko je 500 maraka, ali...
Ovo je ona rekla, niko nije spominjao marke...
Ja sam mislila da komunjalci bolje stoje sa platama.