Разноразно питање

1. http://i836.photobucket.com/albums/zz285/BrunoSulak/sinagogaBetIzraelBeograd.jpg

Постоји ли ово још у Београду или је срушено?

2. Nazalost, beogradska sinagoga sefardskog obreda Bet Israel u Cara Urosa (na slici)srusena je za vreme bombardovanja, aprila 1941. godine.

Не... :/

3. Ali zato Bajrakli džamija postoji i dalje ololo

4. Може неко мени да помогне, не могу песму да нађем? Две три поруке изнад је опис шта је у питању.

5. Ali zato Bajrakli džamija postoji i dalje ololo

Па шта фали, то је једна од најстаријих зграда у граду, колико сам ја чуо.

6. Znate li kolike su plate u komunalnoj policiji? Prosek odprilike.

7. Pretjera ga jebač, nisu toliko!
    Oko 90 miliona su.

8. Hahahahah ma idite bre! Pošto rade takav posao, kolika može da im bude plata? 40 - 50 hiljada dindži???

9. Не... :/

Штета.
    Хм, колико година има срећни пар?
    http://img502.imageshack.us/img502/2585/pec47467347457.jpg

10. Znam da komunalci imaju 500 maraka, a za te ne znam.

11. to zavisi od stručne spreme, koeficijenta, minimalne cijene rada i minulog rada. u pojedinim slučajevima postoje i koeficijenti otežanih uslova rada i slično. kao i svi na budžetu, tako je u cg a pretpostavljam i kod vas. mislim da sa visokom stručnom spremom ta plata može biti cca 500 ili nešto više eura, zavisno od ovoga što gore navedoh. a sa srednjom ne vjerujem da je preko 300, 350 u vr' glave.
    a momci vjerovatno misle da ih pitaš za fakultativni dio zarade.

12. kakvih bre 50 000 za komunalca, pa tolke pare nemaju ni ovi u interventnoj policiji....25-30000 maximum imaju komunjarci

13. Вучице, комунална полиција нема никакве везе са МУП-ом, нити имају исте плате. Права полиција се плаћа из државног буџета а комунална из буџета града.

Значи, плате комуналаца зависе колики буџет има град и колико је спреман да им плати. Тако да рецимо у Нишу имају 25-30хиљада и возе аутомобиле старе по 20 година а рецимо у Новом Саду имају 35 хиљада и возе нове аутомобиле.

Иначе, пошто су на буџету града није страно ни да им касне са платама.

ЕДИТ: Ово ти причам за Србију, не знам одакле си ти.

14. Petar Pan Pezo$

500 km ti je 250 €

15. Jaka marka, braćala...

16. pa znam ja kolko je 500 maraka, ali...

Pošto rade takav posao, kolika može da im bude plata? 40 - 50 hiljada dindži???

Ovo je ona rekla, niko nije spominjao marke...

17. Ja sam mislila da komunjalci bolje stoje sa platama.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.