Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Mislim da jesi.
Дај, нађте ми овај цртани. :Р
Како се зове онај цртани где се неки арапи нешто шибају, а при том најмањи од њих седи на клупи са неком бомбом или ракетом или тако нечим завезаним за главу и виче "хоћу ја у битку, хоћу ја у бој"??
сећам се цртаћа, и изгледа арапина са ракетом изнад главе, ал' се не сећам назива... баш ћу да га потражим.
nisam ga prepoznalaa od onoliko botoksa
evo ti al na engleskom
http://www.youtube.com/watch?v=xQr2WX0MGBk&feature=related
ХВАЛА КРАЉУ СА НАОЧАРИМА ЗА СУНЦЕ ПО НОЋОМ!
Јааааааааааааааааао, како генијалан цртани. х))))
Хвала много!
Ако нађеш на српском, остави овде негде. х)
Kako je moguće da jedan pravi balija bude riđokos? Pito sam juče jednog muslimana kacam bio kod druga na bajramu. Sjedi i popuje kako su njegovi čukunđedovi bili turske hodže, veliki muslimani, potomci vezira i paša, kako je on veliki musliman, da je rodom iz Izmira.... Ja ga pitam A KAKO STO TI ĐINĐER, PIZDA TI MATERINA, DA NISI POVUKAO RECESIVNI GEN VELIKOG VEZIRA PATRIKA MEKKEJNA IZ ANKARE no sad to nije bitno...
Elem, znači, el moguće da prvi Turčin bude đinđer?
Може. Мала Азија ти је насељавана Келтима, Трачанима, Словенима и са још сто кураца људи, најмање је Турака изворних. Срба је исто доста насељавано.
Турци су Срби из Мале Азије.
како не, па прави турци су заправо монголоидни, а не онако арапеидни како их замишљамо
nema na cemu neprijateljuslobodnogsveta
прави турци не постоје, то је само име за муслимана са истока, туђина.
има плавих турака и то су потомци углавном гала који су још пре нове ере негде у 3. веку се населили у галатији у сред м. азије.
а турци, турци што их ми зовемо јесу та арапска племена, пре свега османова династија и они јесу по дефиницији арапи.
Plavi Turci nisu Turci....
да, то су осим тих гала и екипа која је шургумима, тј. депортацијом и преметачином становништва тамо вамо, коју је спроводио султан због војно политичких разлога ту завршили и остали до данас.
Tajrad, nešto tipa Mesut Ezil da je Švabo.....
Ahhh, Džindžer-Paša Veličanstveni!
Džindžer aga
Koliko obična raja može defki/postera/reakcija da okači dnevno?
I je l' se to povećava vremenom tj dobijanjem ovih znački?
Pretpostavljam da se povećava ali ne mogu empirijski to da otkrijem pa molim nekoga da mi kaže.
По једно дневно од свега, ал' на сваку одабрану добијаш по једно више дневно (само из те категорије).
Па једну од сваке ставке, и добија по још једну за сваку одабрану.