Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Не верујем, чак и ако повуче оставку, рекао је да неће имати времена за све обавезе у вези хаксбала, мада боље је да ми сачекамо њега да видимо шта ће да каже
Ovako, pa da počnem...
Budući da niko nije pokazao zainteresovanost oko izbora novog predsednika saveza ja sam, uz pomoć dosta članova rešio da opet oformim Upravni odbor, privremeno, dok se Laki ne vrati (znamo Laki da nas samo testiraš). Njega će činiti 5 ljudi koji su se trudili i radili u organizaciji saveza bilo kritikama, predlozima ili bilo čime, izuzev Madafake jer je Juda Vukajlijaški. Naravno da se niko od petorice članova neće izdvajati, svi će biti jednaki, i za svaku odluku će biti sazivan Odbor. Svaki tim će imati pravo na jednog igrača u upravnom odboru, i ukoliko se rad jednog člana ne oceni kao zadovoljavajući biće smenjen članom kojeg će ostatak ljudi odabrati, trenutni sastav je ovakav:
- Lupus
- Jabučilo
- Biošoker
- i poslednji, ali ne i najmanje bitan, Ksela, tj. ja.
Svaki od članova će imati posebno zaduženje na koje će malo više obraćati pažnju, ali naravno da će pomagati i ostalim kolegama ako im zatreba pomoć. Sastanak novog Upravnog odbora će se održati što je skorije moguće na kome će se rešiti ko će koju oblast voditi.
Sve će ostati isto kao u vreme dok je Laki vodio samo što će umesto jedne osobe nas petorica voditi tim, pet glava su daleko pametnije od jedne (iako je to Laki :p). Toliko od mene, ako neko ima zamerki i primedbi neka napiše slobodno.
Ma nemoj?
Džanki predloži nekoga, o pametni vođo, da nećeš možda ti? Većina bi pre tražila da se ovo sve zaključa nego da ti budeš predsednik, a i ja među njima.
Ја не знам ко би мого да буде председник....нико осим Лакија
Predsednika NEĆE BITI, Savezom će upravljati Upravni odbor.
Upravni odbor...haahahah
Кад онај говнар буде банован, ја ћу играти... Човек није са Вуке, игра са нама и још нам говори да смо кретени. Јеботе па ми између нас се не вређамо, он дође и кења...
Ja se slažem sa Kselinom odlukom , i ja sam planirao da predložim tako nešto (čak sam planirao da predložim iste članove upravnog odbora).
Samo, jedini problem je to što ni ja sledećih mesec-dva neću moći previše vremena da provodim na Vukajliji (niti na kompjuteru uopšte). Obilaziću forum svakodnevno, ali se neću mnogo zadržavati. Tako da, ako se pojavi neko sposoban, ustupiću mu moje mesto u odboru.
Kao prvo, mislim da svi potencijalni članovi upravnog odbora treba da se izjasne, da li uopšte žele da budu u odboru. Takođe, ako neko drugi misli da je sposoban da bude u odboru, neka se javi ovde.
- Srbin1389
- Lupus
- Jabučilo
- Biošoker
- Ksela
Kada se svi budu javili, moći ćemo da se dogovorimo oko sastanka.
Toliko od mene za sada...
Zaboravio sam da napišem da je to samo predlog, jebiga, prevideo sam to, ali svi predloženi članovi su pristali da budu u upravnom odboru.
Кселомир је синоћ питао у соби Србина и мене, и рекли смо му обојица да хоћемо и можемо... Имаћу и ја мало више да учим ових дана, али ћу се трудити да вам стојим на располагању...
Заборавио сам да окачим ово од синоћ :)
http://www.dodaj.rs/f/2D/66/CYGUwXs/ne-volim-te-alija.png
HBSV u sastavu Laki, Senka, Ksela i Lupus (pozajmica iz sparing tima :p) je odigrao par mečeva protiv PPPa 3v3, našli nas slučajno i ono, aj' kad već možemo, rezultati su:
HBSV - PPP 1:2 (Mikić 1 gol)
PPP - HBSV 1:2 (Ksela 1 gol, Laki 1 gol, Ksela asistencija)
HBSV - PPP 0:1 (Mikić 1 autogol, i jedna odlična odbrana Calavere)
PPP - HBSV 2:0 (Ksela 1 autogol)
HBSV - PPP 2:3 (Mikić 2 gola čini mi se, Ksela 1autogol, Ksela jedna ogromna greška)
PPP - HBSV 3:0 (Ksela 1 greška, ali i izašao sam na 1:0, ušao je Lupus)
HBSV - PPP 3:2 (Laki 2 goal, greška Mikića, Lupus 1 gol
PPP - HBSV 3:2 (1 autogol Calavere, 1 gol Laki, 1 autogol Mikića)
Sve u svemu loša igra HBSVa, al' šta ima veze, bar je bilo zanimljivo :)
Snimak:
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=06892072
Е када формирате тај управни одбор могу ли ја онда да играм те тестове за злазак у тим?
Tek treba da se donesa odluka, verovatno će doći do neke reforme u vezi sa organizacijom reprezentaije.
Bioshocker, Srbin1389, Lupus i Jabučilo neka overe privatnu poruku!
otisla iz aktivnih....
Ajmo lupajte pluseve na moje defke, sprema se opasan transfer :)
Što se tiče sastanka Upravnog odbora na njemu se pojavila većina u dogovorenom terminu:
Lupus, Xela, Srbin i ja.
Donešene odluke su:
-Predlog da se tabela kupa od sada vodi na HB sajtu umesto ovako madafakovski je USVOJEN, zbog praktičnosti.
-Organizacija saveza po sektorima, svaki sektor jednom upravniku; predlog USVOJEN.
- Sektori su ovakvi:
Podela sektora:
ESL - Ksela/Jabu
SHB - Srbin1389
Sparing tim - Lupus from zelena salata
Liga i kup - Biošoker
Dogovaranje mečeva sa ostalima tj. PR pozicija - Ksela
Senka ostaje trener i skaut...
-Pauza između polusezona trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h i to je ujedno JEDINI period do kraja kada je omogućeno vršenje transfera;JEDNOSLASNO ZA.
-Predlog da se kup igra nasumično umesto po ligaškoj tabeli USVOJEN.
-Načini za ulazak u repku su.
1. Klasičan 1na1 mazohistički režim
2. 1na1 turnir NEreprezentativaca
3. 3 na 3 igra u 2 partije po 5 minuta. U jednom timu igraju Jorgan, to i Senka protiv igrača koji se kvalifikuje i još 2 reprezentativca koje kvalifikant bira. Na kraju tih 5 reprezentativaca glasa sa DA ili NE o ulasku tog igrača u repku. Bez pristrasnosti naravno.
4. Igrač se bira direktno iz sparing tima, ako se dokaže kao dovoljno dobar.
-Treninzi Repka-Sparing tim će se organizovati jednom do dvaput nedeljno. Pritom se vode beleške o prisutnima na treningu i na osnovu toga se odlučuje ko igra u mečevima.
-Takođe će biti i mečeva Sparing tim-Repka.
Почиње нова СХБ лига, овог пута урађена као Лига шампиона http://serbianhaxballerz.serbianforum.info/ , овог пута могу се пријавити само репрезентативци зато што се брани углед ХБСВ-а који је окаљан у прошлој СХБ лиги када је вукајлија била на последњем месту. Дакле сви заинтересовани репрезентативци нека се јаве овде на форуму како бих могао да их пријавим за ово такмичење