Prijava

Na zahtev mnogobrojnog članstva Vukajlije, vraća se vaša omiljena tema.

Mole se svi članovi da pitanja budu jasna i nedvosmislena, kao i da se isključivo odnose na moderatorski opseg nadležnosti. Za sva druga pitanja imate poseban podforum "raznorazna pitanja".

Dalje, pošto je ovo jedna od najbitnijih tema na sajtu, posebno se mole svi da se korektno ponašaju na njoj. Dakle, neki mehanizam postavljanja pitanja bi trebalo da izgleda ovako: autor postavi pitanje, u roku od 24 časa neko od moderatora mu odgovori. Ako u tom periodu niko ne odgovori, autor može da ponovi pitanje. Neodgovaranje moderatora u narednih 24 sata znači da je pitanje nepotrebno, trivijalno i ne zaslužuje odgovor. Svako dalje silovanje istim pitanjem će se tretirati kao spem, kao što će se tretirati i gomilanje pitanja, prepucavanje autora i slično.

Napomena: izbegavati pitanja o obrisanim definicijama a naročito posterima, jer se dnevno mnogo toga obriše i nemoguće je ispratiti sva ta pitanja i dati odgovor na ista. Takva pitanja baš ako vam je mnogo stalo do definicije i ne možete da zaspite ako vam je definicija na groblju, inače ne.

Da li je moderator u mogućnosti da promeni nadimak autora?
Kako to da učinim, jer sam iz RS i ne mogu da uplatim ktitora?
Unapred hvala!

Не, модератор то не може да уради, мораћеш да се стрпиш док једног дана не буду омугућене уплате из РС, а не знамо кад ће то бити.

Da li je izvodljivo da se pod Poslednje aktivne javne teme (ali ne kada su desno na strani Foruma vec kada su ukljucene sve) ubaci u istom redu i neka makar oznaka podforuma u kome se nalazi tema?

(Pufnice, ubaci ovo u posebnu temu u predloge i imaš od mene jedno za)

То није на нама, али је фин предлог. Саћу проследим газди.

Bilo bi ok, al to je sve na kaizenu. Kad on pročita, il će da se javi il će da prećuti :)

Hvala!
Milice, ne mora, prenece rekose.

Da li se računa u spem ako želim da oživim neku svoju (ili pak tuđu temu) tako što ću da postujem u njoj samo reč "refresh" ili tako nešto?

EDIT: Ok, hvala. Potrudiću se da to samo ponekad učinim.

Spem, zabranjeno je nekropostovanje, imao sam ja probleme sa tim :)

То је тзв. "бамповање". Није пожељно, али ако је кул тема, што да не.

E da, vidim ja da ne vredi ako ne ispišeš BAŠ SVE. Pročitajte naziv teme. Ova tema služi da na pitanje odgovore moderatori, tako da ostali, uzdržite se od ubacivanja, postaće nepregledno i konfuzno.

Како стоје ствари са Вукајлијиним сервером? Да ли је сервер преоптерећен па зато често споро отвара странице?

Opet ja. Nemam sacuvane fotke za avatar, a hocu da promenim, tj stavim jedan od prethodnih, konkretno crvene budisticke beads. Moze li mi neko skinuti moje prosle avatare i poslati mi? Makar do crvenih, ima samo par slika.

Не можемо да скинемо, можемо да обришемо овај, али у истом тренутку кад обришемо овај, брише се и текст у профилу.

Mislim da više ne može da se vraća na stari avatar brisanjem sadašnjeg, već ga obriše skroz (ostane onaj čovečuljak) sa sve tekstom ispod. jbg.

Okej, nemojte onda nista, hvala svejedno.

Alo moderatori, dobro vece, definicija sa 12-0 je obrisana, sramota bre! Boli me tuki za jednu defku, nego ste preterali sa tim izivljavanjem, prokenjavanjem. Hvala na razumevanju.

Napomena: izbegavati pitanja o obrisanim definicijama a naročito posterima, jer se dnevno mnogo toga obriše i nemoguće je ispratiti sva ta pitanja i dati odgovor na ista. Takva pitanja baš ako vam je mnogo stalo do definicije i ne možete da zaspite ako vam je definicija na groblju, inače ne.

Dal brate , mislim ono vec ima tema za CS tamo se dogovaraju ljudi , pa obidji vidi sta ima , dal ti stvarno mislis da kaizenu puca kurac za CS ?