Pitanje autor - odgovor moderator

1. Може ли наслов дефиниције да се пише на ћирилици? Нешто се сећам да сам видео то споменуто негде, али да ме јебеш ако знам где.

2. Не може. Вероватно си видео негде у предлозима, али тако нешто никада није постојало (у вези је са брзином сајта).

3. Океј, хвала!

4. мене занима да ли су модератори распоређени по секторима (нпр. пар вас на дефиницијама, пар вас на форуму, пар вас на постерима) или је свако одговоран за све?

5. мене занима да ли су модератори распоређени по секторима (нпр. пар вас на дефиницијама, пар вас на форуму, пар вас на постерима) или је свако одговоран за све?

Banalno pitanje.

6. а одговор је?

7. Не, нема потребе за тим.

8. da li tema nestaje ako se obrisu svi postovi?

9. da li tema nestaje ako se obrisu svi postovi?

Da.

10. možete li da vidite koga ja pratim i ko mene? možete li tačno da vidite ko je plusovo ili dao minus na neku defku?

11. možete li da vidite koga ja pratim i ko mene? možete li tačno da vidite ko je plusovo ili dao minus na neku defku?

Možemo sve, juče smo naučili i da letimo.

12. Možda je ovo glupo pitanje, ali me zanima da li je dozvoljen hejt "doživotno" banovanih autora?

13. Nikakav hejt nije dozvoljen. All we need is love!

14. Nikakav hejt nije dozvoljen. All we need is love!

A da li će autor koji je hejtovao nekog drugog autora, a onda se sam prijavio, dobiti ban?

15. Prijavi se dok sam raspoložena.
    Ako ovo nije ona priča -imam jednog prijatelja, koji je...-

16. Prijavi se dok sam raspoložena.

Ma, nisam ja hejter. ;)
    Malopre sam gledao profil nekog banovanog, i udelio par minusa, pa mi onda na pamet palo par pitanja za moderatore.

17. Videh ti profil, šta vama sve ljudi danas pada na pamet! Ko da vi imate slobodan dan, a ne ja.

18. A da li će autor koji je hejtovao nekog drugog autora, a onda se sam prijavio, dobiti ban?

Dakle, odgovor na ovo pitanje je:
    Da, osim ako je moderator dobro raspoložen?
    ;)

19. Људи који хејтују бановане ауторе добијају монструозне банове ако имају ту несрећу да ја то приметим, а верујем и остали.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.