- t
hvala,savo,btw,sta ti je?

Деки обрисана ти је 3 дана јахања као плагијат, ово је оригинал http://vukajlija.com/tri-dana-jahanja
turak2011@live.comoprostite,da li bi mogao da obrisem jednu definiciju i stavim drugu,da se ta jedna koju sam obrisao ne racuna u dnevnu kvotu?molim za odgovor i hvala unapred
Пробај, види, па нам јави да знамо и ми.
Деки, нестала је тако што је обрисана. :р
- С
Ај отварај док смо трезни.
- banovan

Да ли могу да бришем своје коментаре на туђим дефиницијама ако нисам ктитор? Мислим да би требало да уведете барем ту функцију за оне који не плаћају .....................
kongregateДа ли могу да бришем своје коментаре на туђим дефиницијама ако нисам ктитор? Мислим да би требало да уведете барем ту функцију за оне који не плаћају .....................
Ne, u šta si mogao i sam da se uveriš. Mislim, probaj da obrišeš. Neće, je l' da? Za uvođenje dodatnih opcija je zadužen administrator sajta, tako da je ta odluka na njemu.
Ја бих замолио да ми неко од модератора каже могу ли ја направити двадесет склекова?Nemam pojma, al' ja mogu četEres'. Doduše, jaki ste i vi popovi. Evo ti L@ki, na primer. Ako si bar malo kao on, onda možeš bez problema :)