ej,pitao sam za temu,ne za pozadinu!
ova sad izgleda kao da je neshto radioaktivno izashlo iz nosa,stara vukina nije imala ovu zhuch boju!
potreban mi je link teme,na kojoj je opisano kako je moguche promeniti pozadinu,a ne konstatacija...
poshto mi je forum bzvze,nekako mi nepregledan,pouzdao sam se u vashe modulatorske sposobnosti rendgenskog pregleda foruma,no izgleda da je to uzaludna akcija....- Пдdeky_aod
Koja je fora sa praćenjem?Обележиш кога хоћеш да пратиш, и његове дефиниције ти излазе на насловној.
- banovan

Мене занима да ми банујете овај профил, јер желим да региструјем ново корисничко име да бих анонимно писао дефиниције и слао постере. Да ли је то изводљиво?

Имам проблем на мобилном и не могу да се улогујем преко њега уопште, али то није питање, питање је следеће:
- Пошто ми је било данас опасно досадно у школи па сам негде око пет сати ишчитавао неке ауторе и сад бих да их оценим, и ако им сад дам оцене онако само на сећање да је била добра дефка по наслову, јел се рачуна као лајк?
Zoki, pogledaj ovu temu. FYI, od verzije 11 i Opera ima omogucene ekstenzije. Ova "vukajlija" je prva i jedina koju koristim, zbog custom boja.
- banovan

Да, али ја бих да ми се банује овај, јер не желим да више прате моје дефиниције ................
- S
Da li je ok ako neki autor odgovori drugom autoru na ovoj temi, na pitanje koje je nevezano za moderatorske opcije i usluge? Naravno, lepo i kulturno, pod uslovom da je odgovor tačan ili pomaže onom ko je pitanje postavio.

Не бришемо их само због тога, али опомињемо ауторе и ми и други аутори да тако не пишу, а и сами исправљамо па чак постоји и тема на форуму где можеш да поставиш линкове туђих дефиниција које треба поправити.
http://vukajlija.com/forum/teme/15574-prijavite-tudje-definicije-koje-treba-srediti