Pitanje autor - odgovor moderator

1. slika sam pacetom i sovom... i stojao je par meseci kod mene. Nije plagijat mogu da se zakunem, za krsenje pravila pogotovo, jer je skroz kul

2. @church pub

Ok hvala na brzom odgovoru. Ne mogu reci da sam zadovoljan i da se primenjuju pravi kriterijumi ali.... posteri sa izuzetno glupim komentarima i slikom koja se vrti satima stoje jos po neki dok je obvaj koji nije kopija nekog predhodnog sklonjen.

nebitan je poster totalno. na vuki sam jos iz vremena kad je moglo da se vidi svig 7-8 000 kvalitetnih postera. nije mi tesko bilo da prelistam po 1000 za vece i sutra nastavim gde sam stao. ali mislim da se neke stvari na vuki poklapaju sa stanjem u nasoj lepoj domovini i da ima i protekcije i slicnih stvari.

Dosta se izmenio stari vuka na zalost, kako moju tako i vecine clanova koji su ovo mesto posecivali i ranije. ranije nisam kacio postere, samo sam gledao i uzivao.
    ali sada kad se zbog hira moderatora obrisu posteri koji su orginalni i dobro ocenjeni jer su uporedjeni sa nekim drugim koji je nezasluzeno medju odabranima postavlja se pitanje sta zelite da napravite od ovog "mesta"

mozda ti kao individua nemas nista sa tim ali ovo gubi svaki smisao

hvala jos jednom na svim odgovorima i izvini za izgubljeno vreme na citanju ovoga ;)

3. 2 pitanja
    1- Da li moze moderator da mi kaze ime coveka koji mi je u poslednjih mesec dana obrisao preko 5 postera i definicija ??? cim vidi da krenu komentari i da se ljudima svidja on obrise. Cemu to ???

2- Ko me je napamet pala tako glupa ideja da i ktitor ima moc brisanja def i postera ???! ?
    molim brz odgovor

4. Ктитор нема моћ брисања дефиниција и постера, одакле ти то, човече?

5. Ктитори немају моћ брисања туђих постера и дефиниција.

Дефиниције и постери обрисани су јер не испуњавају неки од критеријумна.

6. ok, pa sta onda koj kurac brise poster na koji je preko 5 h bio postavljen imao odlican skor, dosta komentara i nista pogrdno ili zabranjeno, vec inzagi na slici kako ga juri bekam i neki komentar u vezi smaka sveta . sta je tu lose :/ nemate pojma koliko vukajlija gubi kredibilitet zato sto ima 50 moderatota koji veze nemaju (cast izuzecima)

7. nemate pojma koliko vukajlija gubi kredibilitet zato sto ima 50 moderatota koji veze nemaju

Реално, који ће нам курац 50 модератора? 16 би било таман. У праву си ти брате.

8. У чему је фора брисања постера стварно ми није јасно. Обрисано је сијасет добрих ствари а уопште ми није јасно због чега. Ја разумем као што кажете прежвакане форе и остало. А шта то није прежвакано да би остало необрисано кад се све своди на исто и врти у круг? Ако се модераторима не свиђа није разлог да се брише јер се неком другом свиђа. Глупости стварно шта радите. Појасните разлоге мало детаљније а не по систему прежвакана фора. Та фраза не пије воду дефинитивно

9. У чему је фора брисања постера

Fora sa brisanjem postera je u tome da kada se neko uloguje na sajt ne mora da gleda govna. Kada bi se ostavljali svi posteri u životu administratora bi zarobilo ministarstvo kulture i mučilo ga godinama. Za kaznu što nije normalan.

Jednostavno posteri moraju da se brišu. Kao i definicije.

10. А по чему ти дефинишеш нешто што је као што кажеш говно и оно што није? По ком параметру? Јел само на основу своје слободне процене?

11. Јел само на основу своје слободне процене?

Da. Ne postoji drugi način jebiga. Nažalost.

12. Што је обрисан Олаников мали кер?

13. Mali ker je obrisan?!

14. Па добро ок онда како кажеш. Али веруј ми сајт губи тиме на квалитету то је сигурно иако ти мислиш сигурно супротно од мене тј. да га брисање одређених постера чини баш квалитетнијим. Јеби га било је добрих фора ви сте склонили. Да су биле типа неког увредљивог садржаја на основу верске, расне или ове новонастале проевропске садржине разумео бих те у потпуности, али није то у питању је баш такви остају видљиви. Ал добро то је ваша слободна процена која се мени рецимо несвиђа уопште. Нисам задужен да вам се мешам у посао али мислим да је погрешно то што радите. Или бар оставите опцију да постер или дефиниција стоји на профилу иако је обрисан(а) са главне стране. Није то сад неки труд или неки крвав посао али неко је то опет дефинисао или урадио постер па би било добро да му бар стоји на профилу ако не на главној страни. Чисто предлог ако је изводљиво, ништа више.

15. Da li smem da promenim nik u: Frenky Delevra i mećnem sliku dotičnog autora?
    Niko mi ne piše pvt vekovima. Ubuđalo mi se sve tamo. Pošto je najpopularniji međ modovima po rangu, njega sam odabrala. Kod Bleka ionako sve neka pičetina.
    Kod Frenkija moš se probere i neko pitanje ili komentar tipa: Brate, kako uspevaš da tako pišeš? Jebem ktitorima sve po spisku što mi brišu definicije. Brate, reci im......
    A?

16. Bravo Gonzales, slazem se u potpunosti! Ljudi preduzmite nesto, samo bzv gubite clanove

17. ako ti bas toliko zabagreo pvt podfoum mogu ti posaljem poruku. eto...

18. Jeste zabagreo, Kelte. Šalji, al i odgovori na pitanje :P

19. Da li smem da promenim nik u: Frenky Delevra i mećnem sliku dotičnog autora?
    Niko mi ne piše pvt vekovima. Ubuđalo mi se sve tamo. Pošto je najpopularniji međ modovima po rangu, njega sam odabrala. Kod Bleka ionako sve neka pičetina.
    Kod Frenkija moš se probere i neko pitanje ili komentar tipa: Brate, kako uspevaš da tako pišeš? Jebem ktitorima sve po spisku što mi brišu definicije. Brate, reci im......
    A?

Naravno.
    Samo da te upozotim. Dobijaćeš ogroman broj ponuda za bloudžab noćima od klinki iz mašinske škole. Smer metalostrugar. Dosadne su, ali kad im dam dozvolim da mi popuše od sreće oće da mi narapave prohramski kotlić za paprikaš i loptu za sneg.

Nije to tako loše.

20. Jao, fala Frenki ♥
    Gle kako mi čuči do jaja.
    Saću čekam te pušike, pa ću im sikćem i ćeram ih kod Kelta.