Znači što je napad iznenadniji, manji ban?
Neću još nikoga napušavati dok ne vidim hoće li nastaviti sa preseravanjem. Stvarno nisam ulazila sa čovjekom u neku raspravu, al me nervira.
A ti Džeriko si posebna priča, sad će te proganjam non stop. Odoh da te tražim.
МА шалим се, али какав је то трип, питаш колико ћеш бити банована ак урадиш то и то? Ради шта је до тебе, ми наше и то је то. Најбоље би било да свим силама не обраћаш пажњу.
Ejs, lako je reći ne obraćaj pažnju kad se čovjek nalazi na SVIM temama koje postoje na sajtu i uglavnom, dizvineš, jede govna. Će da trpim još malo. Malo sam se zanjela sa pitanjem, sad ne znam ni sama koj kurac sam ga postavila, al eto odah svoje mračne planove napušavanja. :)
Па ја кажем, "Толико о томе", али никако да се прича заустави :)))
ГМ небитно, има их, свако има по неког. Самван ту лав, свитхарт ту мис, шугар ту кис.
:))
Nije istina, selenijum, ne trpam se, evo ovde nisam nista napisao, iako sam mog'o. Ne znam zasto me proganjas, prodji me se!
Не започињите овде, а по могућству не настављајте на другом месту.
Ако ме разумете.
Zajebavam se bre, Urose, nije Selenijum mislila na mene, uprska mi foru.
Хахахах штета, нисам провалио. :))) Мислим да си и ти мени једном улетео у фору, или исто ја теби.
Биће боље следећи пут, да сад не гушимо тему...
Znači što je napad iznenadniji, manji ban?
Neću još nikoga napušavati dok ne vidim hoće li nastaviti sa preseravanjem. Stvarno nisam ulazila sa čovjekom u neku raspravu, al me nervira.
A ti Džeriko si posebna priča, sad će te proganjam non stop. Odoh da te tražim.
МА шалим се, али какав је то трип, питаш колико ћеш бити банована ак урадиш то и то? Ради шта је до тебе, ми наше и то је то. Најбоље би било да свим силама не обраћаш пажњу.
Ejs, lako je reći ne obraćaj pažnju kad se čovjek nalazi na SVIM temama koje postoje na sajtu i uglavnom, dizvineš, jede govna. Će da trpim još malo. Malo sam se zanjela sa pitanjem, sad ne znam ni sama koj kurac sam ga postavila, al eto odah svoje mračne planove napušavanja. :)
Па познато је њему да људи тако мисле, не мораш да наглашаваш и зарадиш бан.
Толико о томе.
Si skontao na koga mislim? :)
Права мистерија, стварно...
Al ste se raskokodakali. )
To jer Uroš oće da izađe iz nevidljivosti!
Сад кад и модератор зна, могу да не спемујем:
ко је тајанствена личнос?
Pročitaj nam misli i sve će ti se kazati.
Па ја кажем, "Толико о томе", али никако да се прича заустави :)))
ГМ небитно, има их, свако има по неког. Самван ту лав, свитхарт ту мис, шугар ту кис.
Moraš reći caps lock-omom :)
Evo neću više, obećavam. Valjda.
Па да, ал нико није оволико успео да буде вољен и љубљен. А недољубљен :)
Dobar dan. Interesuje me koji moderator trenutno bira postere koji ce izaci, posto su trenutni posteri- truba.Hvala.
То су врло поверљиве информације.
Ok Milice.Malo se jedim sto nisu prosli moji pingvini, al' i vi mozete bolje. Pozdrav
Немој само да ми се срдиш, биће боље :))