Pitanje autor - odgovor moderator

1. Pa sad, ne slažem se za prvu, mislim da ima i gore napisanih, a neobrisanih, al' dobro. :)
    A za drugu se slažem, mada bi onda došao neko i rekao da bakterije nemaju rupu.

E sad - smem li ja da pišem iste/slične definicije ponovo, da ih pokušam poboljšati? Za to bih morao da je pošaljem nekom modu pre, je l' da?

I za poster: Hteo sam kod ovog poslednjeg sa Džekom Denijelsom da promenim u "Džeka našeg nasušnog, daj nam danas". Može?

I hvala na iscrpnom odgovoru.

2. Pa sad, ne slažem se za prvu, mislim da ima i gore napisanih, a neobrisanih, al' dobro. :)

Ja bih najlepše zamolio autore da nikad ovo ne stave kao razlog zbog kog misle da ne treba da im bude obrisana definicija. Zamislite da advokat optuženog za obijanje banke kaže kako bi njegov klijent trebalo da dobije slobodu jer mnogo ubica nikad neće biti privedeno pravdi.

3. Nisam to tako ni rekao, niti mislio. Da jesam, na kraju ne bi bilo ni "al' dobro", ni smajlija, već bih valjda histerisao "vratite mi moju defkuuuuuuuuuu". Razlog je bio da se ne slažem da nije dovoljno dobra, ali je odluka naravno uvek na moderatorima, a ne na nama, ali je lepo i kada moderator kaže zašto je sklonio - jerbo to može pomoći u daljem radu.

4. želim da mi se objasni fenomem ovog tipa.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/73175
    šta?
    kada neko random uplati ktitor nalog može da definiše gluposti i spemuje čet do prekosutra, jer to ulazi u 200din?
    kaizene, ćale, skreši tu "opciju", 'leba ti.

5. ok, fala na iscrpnom odgovoru..
    al', poenta je bila da liku/likuši koja ima manje od 50 poena ne treba dopustiti da vršlja po četu, forumu i piše n definicija na dan samo zato što je uplatio/la 200din.
    sjebaće nešto, garant :)

6. Možda treba ovde da postavim pitanje.

Oću da pitam moderatore da li mogu da promenim pol ovde na profilu vukajlije?
    Upisao sam se kao muško, a i jesam muško, međutim osećam se kao pička. Pa da li može.

7. Može. Vidi s Kajzenom.

8. Možda treba ovde da postavim pitanje.

Oću da pitam moderatore da li mogu da promenim pol ovde na profilu vukajlije?
    Upisao sam se kao muško, a i jesam muško, međutim osećam se kao pička. Pa da li može.

Ne. Ali uvek možeš da staviš sliku Zdravka Čolića na avatar. Kontam da će biti dovoljno.

9. Ako zaista promenim pol, da li ću morati kao dokaz da priložim otpusnu listu ili neke opscene fotke o efektima operacije. Mozda izjave dva svedoka i hrurga koji mi otfikari one stvari.

10. Sto se ne uvede i treci pol Picka u dusi ili tako nesto?

11. Sto se ne uvede i treci pol Picka u dusi ili tako nesto?

E to pufno, trenutno se osećam kao pička. O detaljima ne bih da razglabam.

A ovo pitanje stoji. Ako neko promeni pol, da li mu kajzen to na profilu zameni onako na reč ili traži svedoke, papire ili možda i da se lično uveri.

12. Tehničko pitanje: postoji li neki tag da se na forumu piše kurzivom i podebljano?

13. Ne. Bilo je prijedloga, ali još uvijek nema govora o realizaciji.

14. ne, za sad. biće jednom...

15. Da li bi moderatori mogli da počiste već jednom postere. Ima horda plagijata, nekvaliteta kao i ona bolest što sam prijavio za brisanje.

16. Da li mogu da obrišem definiciju koju sam postavio pre 25 min. i da je kasnije ponovo napišem?

17. Можеш, вујо...

18. Мудови, оће ли ми неко учињет' услугу, тј да га смарам ја мало....
    'вако, да ја искуцам понеку дефку, тј да је прекуцам ћирилицом, а неко од вас да ми то само замијени тамо?

Пошаљем понекад на пвт некоме и тако... :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.