Pitanje autor - odgovor moderator

1. Знаш како, да се ја бавим кокошкама у тој мери, не бих имала проблема у комуникацији с тобом, због искуства.
    Отвори нову тему, дакако :)

2. ја имам питање за тему "питање аутор - одговор модератор". хоће ли бити нешто вечерас са темом "питање модератор - одговор аутор", тачније, је л' вечерас стартује са радом?
    и још нешто бих питао. зна ли неко од вас цену к'омпира на кванташкој пијаци?

3. http://vukajlija.com/forum/teme/27943-dvorci-i-zamkovi

može li neko da obriše ovu temu, pošto kad sam je otvorio, otvorile su se dve u isto vreme.

4. Postoji već nekoliko sličnih definicija.

5. I nemoj ubuduće brisati postove.

6. aleksandarkg
    ја имам питање за тему "питање аутор - одговор модератор". хоће ли бити нешто вечерас са темом "питање модератор - одговор аутор", тачније, је л' вечерас стартује са радом?
    и још нешто бих питао. зна ли неко од вас цену к'омпира на кванташкој пијаци?

pre sat vremena

за ово друго сам се снашао. шта је са првим?

7. @ aleksandar kg

ne znam ništa o tome

@glorifindel

to nekad piše u dnu, koliko je tačno ne znam

8. NIje ono tacna informacija, to je bilo podavno.

9. Posto ja koristim www2.vukajlija.com, a neko linkuje neku def bez 2 pa to steka, moze li to automatski napraviti da mi link bude sa 2?

10. Pa ne verujem. Al moš da kopiraš link u adres bar, pa dopišeš dvojku.

11. Jel meni neko ovde brise pitanja ili sta ? :D ... mozda sam samo lud , jbg :D ...
    Black reci mi sto nije stavljen poster na stranu za ocenjivanje , dosta ortaka na facebooku ga je pohvalilo pa me zaista interesuje? http://vukajlija.com/zabava/posteri/139407-vesely-brate-idi-vise-u-nba

I npr ako bih stavio sutra isti poster da l' bi ga izbacili na naslovnu?

12. Kolika je vrijednost Vukajlije?

232 651 $

13. Calderon, moderator je smatrao da poster nije dovoljno kvalitetan za objavljivanje. Smatraće to i drugi put ako ga objaviš, a sigurno neće ići na naslovnu.
    Nek ti ga ortaci lajkuju na fejsu, opušteno. :)

14. hmmm nisam se nadao takvom odgovoru al' dobro...sta da se radi...pozz ;)

15. Zašto se već jednom ne zaključa ili bar prebaci u igre "prozivanje džindžera", tema koja je izgleda zanimljiva dvojici-trojici autora koji prozivaju četvrtog, a ovaj kaže da on proziva njih i tako ukrug više od 50 strana??? Sramota za sajt da takvo sranje od teme stoji među aktivnim već mesec dana!

16. Е да то хтедох и ја да питам, јебање, кпп и тинејђере сте склонили у игре, а никог нису вређале, а ово је отворени нацизам а ви тако... ццц

17. E da. Ne obraćamo pažnju na nju nimal, pa smo je smet'li s uma. Ide.

18. јбг, опет скинут са гласања ://////////

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.