Pitanje autor - odgovor moderator

1. Јел' можете некако да ми не вратите постере?

2. А види шта ради, опет ове неке слике, пичке материне.

То је Цара брате, видиш да је латиница, Данкан пише ћирилицом још од пре него што сам ја дошао. Тако је могло да се препознаје ко је тренутно на ДунЦари - по писму...

Требало би хвала да нам кажеш.

Ја сам вам се доста пута захваљивао кад радите ствари које су за добробит сајта али трајно бановање аутора који је једном речју брилијантан не иде у корист сајта никако...

Плус није претрпео никакву ''вритуелну неправду'', па да уопште има повода за тако нешто.

А брисање постера са Крком? Ајде то и није толико лоше, али сте бановали ДунЦару за којег је речено да је дупли и да може да блеји ту...
    И плус сте сад и МОГСХУ бановали... Није фора, али вопште...

ЕДИТ:

Čovek se izjasnio da ga zabole za ban, zmio.

Па наравно да га заболе кад га банујете за курчеву прашину...

3. Hoće li neko da pogleda moj raspali post na prošloj strani umesto što se svađate tu ko Cigani na pijaci?

4. jebote božiću! ako vidim još jednom da mi piše "pitanje autor - odgovor moderator - božić/fet malopre" dolazim u pazovu i najeb'o si! meni ideš na stojka a kamoli njima!
    idi na grupu sovjeta slušaj lepu muziku, jebali te posteri.

5. Јао, ја тек сад контам да ме Чрч погрешно сконтала. И мислила сам "заболе за бан". И и даље не контам како та индиферентност према бану може да буде разлог или оправдање за бан. Прекршај је претња пвт-овима и то би ваљда требало да буде све, зар не?

6. Нећу више, ево ово је задњи пост, а уколико би били љубазни да ми одговоре то би било јако фино. Идем да слушам.

7. Прекршај је претња пвт-овима и то би ваљда требало да буде све, зар не?

AKo ovo stoji, sad ću da napravim listu autora koji su mi pretili vredjanjem, pa da popiju trajne banove. Ček, ko mi ide na kurac... Ajnštajn, Virus 15, Lejdi Jovana...

8. Hahahahhaha, izvinite što upadam, ali Lejdi Jovana! Gambi care, imaš pepermint za ovo(nemam pivo, jebiga).

9. Најзанимљивије од свега је што су цара и данкан још давних дана причали о томе и претили да ће објавити, не контам што тад нису били бановани, трајало је то довољно дуго да неко паметан схвати да постоји реална опасност.

10. Sećam se da mi je jednom Zoki rekao da ako ne prestanem da ga zezam na četu, ima da me izvredja na pvt. Banujte ga trajno. PRAVDA ZA MENE.

Најзанимљивије од свега је што су цара и данкан још давних дана причали о томе и претили да ће објавити, не контам што тад нису били бановани, трајало је то довољно дуго да неко паметан схвати да постоји реална опасност.

Jes' jbt, ima bar 2-3 meseca od tad.

I još nešto. Sad su kao svi problemi ovog sajta rešeni, Dankan je dvaput opsovao i neće ispuniti svoje prijetnje vrijedjanjem, Cari banovan dupli sa kojeg je kačio slike pacijenta sa pišaćkom, ptice cvrkuću, nema pretnji vredjanjem, pvtovi će ostati sačuvani i možemo da se posvetimo pijenju piva iz limenki i gledanju postera. Jes.

11. Најзанимљивије од свега је што су цара и данкан још давних дана причали о томе и претили да ће објавити, не контам што тад нису били бановани, трајало је то довољно дуго да неко паметан схвати да постоји реална опасност.

Мени је најзанимљивије што Данкан има 29 година и тиме се бави. А ти имаш 30 и пишеш овде небулозе неке, као да не разумеш српски.

12. Aj zamoliću vas još jednom da obrišete one gluposti i onda odustajem.

13. Џими, ви пишете небулозе, ја покушавам да продрем у њихову логику. А ти имаш 25 година и не умеш да се опустиш мало, разочаравају те људи због понашања на сајту јбт.

14. Џими, ви пишете небулозе, ја покушавам да продрем у њихову логику.

Ајд сад! Моја реч против твоје! :) Да организујемо гласање ко прича небулозе? А? А? А? :)) А?

А ти имаш 25 година и не умеш да се опустиш мало, разочаравају те људи због понашања на сајту јбт.

Ја сам опуштен. Циркам руски квас, дрндам џитру и чешем се за јајца док неко френетично прави дупле налоге да би спемботовао форум.

15. Da ja vas nešto pitam, zašto otkrivate sada vi privatne stvari? Evo zašto sad svi moraju da znaju kako se Zmia zove i koliko ima godina, i to zbog tebe i Bleka? Vi modovi ste najveće tračare jer kako bi onda neki autori znali nešto što vi ne želite da se otkrije... Ogovarate jedni druge kod autora s kojima se privatno družite a onda preventivno banujete da se to ne otkrije. To je samo vaša sramota iako mislite da ste se oprali tako što gurate pod tepih nešto što ste sami napravili.

16. какво бре гласање, си нормалан, ви причате небулозе, ту нема дилеме :) ПРЕТИО ДА ЋЕ ОБЈАВИТИ ПВТ У КОМЕ ОН И ЦАРА ПРИЧАЈУ КО ЈЕ ГМАЗ, па већу глупост одавно нисам чула

17. odoh ja....da mu jebem mater izgleda da je neki virus, nešto prelazno, nešto sa fejsa došlo ovde....pa zarazilo ljude...neke....mora da je to, nema drugo šta da bude...kanda smo bili iznad tih nekih stvari....mi, neki....

odoh kume kući.....

18. Nea više postova, Elek.

19. Evo zašto sad svi moraju da znaju kako se Zmia zove i koliko ima godina, i to zbog tebe i Bleka?

Да не пише већ овде:

http://vukajlija.com/forum/teme/4978-rodjendani-vukajlijasa-vodi-i-uredjuje-maticar-predrazinjo

не бих ни ја јавно рекао. А пошто пише, капирам да жену боли курац што неко зна колико она има година.

Ogovarate jedni druge kod autora s kojima se privatno družite a onda preventivno banujete da se to ne otkrije.

Ти би иначе нешто знао о томе? Кад смо оно последњи пут ја и ти пили пиво? Је л' пао неки трач? :)

20. какво бре гласање, си нормалан, ви причате небулозе, ту нема дилеме :) ПРЕТИО ДА ЋЕ ОБЈАВИТИ ПВТ У КОМЕ ОН И ЦАРА ПРИЧАЈУ КО ЈЕ ГМАЗ, па већу глупост одавно нисам чула

Коме се уопште јебе за нечије ПВТ-ове? :) Видим, сви причају о томе, не капирам уопште о чему се ради, нити шта може да има по тим ПВТ-овима. о_0