Prijava

Океј... Хвала на одговору и нећу више дирам твоју сујету видим да немаш нимало смисла за било који хумор...

Е, а мени одговор?

Па то не могу ја да ти одговорим. :) Ај ако наиђе Блек, он га бановао...

Он ће да ми услиши молитве, у то не сумњам. Него, питам овако, колико се добија за спем? А видео си и сам његов случај. Превише је, јбт.

Ма фора је и што је спемовао, и што је терао инат, зато што му Блек није дозвољавао да стави неки текст на профил, па му брисао, а овај опет стављао...

Да, да, знам шта је било. Срећом је Блек ауторитет на сајту и не да на своју интернет популарност. То повлачи следеће питање. Да ли модови смеју да мењају текстове на профилу? Пошто очекујем позитиван одговор, ево још једно. Разумем да је то ок кад неко има говор мржње на профилу али није ми јасно, да ли смеју да се праве измене уколико је само исказан различити став о нечему? Конкретно у овом примеру, он је написао "Правда за Уроша, слобода за Гробаре". Нешто на ту фору. Сад питам, што је ту забрањено?

Не могу да мењају, могу само да избришу.

Да, то. Шта је проблем у овом што је написао? Има много "горих" статуса или како се већ то зове. Не видим шта је спорно.

Па неке правде за неке Уроше се траже, штатијазнам.

Шта је ту проблем? Јбт, то је забрањено, шта? То је као да неко избрише неком нешто јер је написао "Цеца је најбоља", а мод му каже, "ја не волим Цецу, не може то да буде на профилу". Баналан пример али ето. То је то.

Више је, као кад би неко написао "Легија је најбољи". Злочинац је злочинац, а ми баш не волимо да нам неко тражи правду овде за њих.

Самхаине, научи већ једном. Него да питам модове кад се Џими врће? Треба ми ко педеру дукат.

Dragi naši modulatori. Jali bih ste mogli dizbanujete jednoga nevaljalca što mi slao neki pevetej u kojem prosi za plusove jerbo oće dopravi neke postere? Saće da vi iskoperam kopipejst ovden

bikerchina

Jel mozes da smislis neku definiciju koja ce dobro proci i da dobijem pluseva za poster,posto vidim da si ti iskusan i da znas sta se na vukajliji trazi a i imas skoro 900 zbir glasova. Pozdrav
14. februar 2011

Ja širim ljubav i zeleno, ali ov je što je mlogo mlogo je. Fala na pažnji i zeleno.

Не. Твој ПВТ твоја правила.

Ne može za pvt da se banuje.

Opušteno može da ti popsuje celo porodično stablo.

Ondak ću da mu dadnem minusove na obe definicije :(

Kad ste vratili gifove ?

Da ovaj lik ima gifa i smeta to ide preko cele strane
http://vukajlija.com/recnik/autori/20261

Ма то је нека багчина, јебемлига.