Što je najbolje, ja sam svog drugara prozvao Veljom (zbog nekog glupog vica, bili smo u društvu gde nije smelo da se kaže Boban↑, i ja izvalim Velja, i počnem njega tako da zovem, bi mi simpa). U međuvremenu se to primilo, i počeše svi da ga zovu Velja. Moje tadašnje devojke su htele da znaju zašto nekoga ko se zove Nemanja svi zovu Velja, i po objašnjavanju veze sa Bobanom (↑), stadoše one mog Velju da zovu Velja! Recimo samo da su neke stvari postale konfuzne...
Ovakva jedinstvena koja objedinjuje sve, uopste nema...
Vehbija, tvoj nick me uvijek nekako asocirao na vehabije, na one bradonje sa bradama i sto puske nosaju i miniraju nas ovdje po Bosni i hoce da nas poubiju, Ali ono, ako tvoj genitalni trakt ima neku vezu sa vehabijama, to mora biti nesto do frizure, ja b' reko!
Ja ću mom stojku dodati još nešto u ime da bude još opasniji. Do sada je bio Glavonja a od sada ću morati da smislim nešto dodatno. Kao Prgavi Glavonja ili tako nešto.
Nemoj to Zmii samo da kažeš ima da pazariš takav PVT da ti više 2 kite na pamet neće pasti :)
To pricaj za sebe, ja ni sa ovim jednim ne znam gdje cu : )
Ja nemam nesto velik al me prati takav glas jos od srednje...da ga jebem ko je to smislio
iju a što? Ima nešto protiv ljudi sa dva stojka?
Jedan u jednu nogavicu a drugi u drugu. Kad imamo dve nogavice treba da imamo i dva stojka.
Imaš PVT, ali pripremi kesu, nemojk da bljuješ po tastaturi lololololo
hmmmm...sad kad sam pogledao sliku mislim da i nije dobra ideja da imamo dva stojka. Gadno deluje.
Ја сам једном сањао да немам стојка.
Au, ja bi im'o traume.
Баш сам се истраумирао. Почео да плачем у сну, као били људи око мене неки и ја плачем ''Шта сте ми то урадили!!??!! Где је?''
Онда се пробудим, напипам га, видим да је ту и срећан се окренем на другу страну и наставим да спавам.
Stojan i Stojko duo
http://colburn.org/Alex/images/2dicks.jpg
Al' vidiš, zapamtio si taj san. Zato što je bilo zajebano.
Ja bi ga isto upamtio 100%.
Zamišljam to kao onaj "Ken". On nema kalabaster.
Stojko je jak simbol u srpskoj mitologiji i stvarno mi je drago sto rasprava napreduje. Moglo bi se uvesti i ocjenjivanje stojkom!
Stojko je jak simbol u srpskoj mitologiji i stvarno mi je drago sto rasprava napreduje. Moglo bi se uvesti i ocjenjivanje stojkom!
ZAPŠTO SEZ AUSSTAVLKJATI NA TOME
Mislim da negde već ima slična tema i da sam napisao da ga zovem Boban.
Onda je Džimi linkovao "Boban" :))
Ахахахах, Вехбија ку(р)ца :))
Što je najbolje, ja sam svog drugara prozvao Veljom (zbog nekog glupog vica, bili smo u društvu gde nije smelo da se kaže Boban↑, i ja izvalim Velja, i počnem njega tako da zovem, bi mi simpa). U međuvremenu se to primilo, i počeše svi da ga zovu Velja. Moje tadašnje devojke su htele da znaju zašto nekoga ko se zove Nemanja svi zovu Velja, i po objašnjavanju veze sa Bobanom (↑), stadoše one mog Velju da zovu Velja! Recimo samo da su neke stvari postale konfuzne...
A da mi je nick Vehbija neću ni da spominjem!
Mislim da negde već ima slična tema
Ovakva jedinstvena koja objedinjuje sve, uopste nema...
Vehbija, tvoj nick me uvijek nekako asocirao na vehabije, na one bradonje sa bradama i sto puske nosaju i miniraju nas ovdje po Bosni i hoce da nas poubiju, Ali ono, ako tvoj genitalni trakt ima neku vezu sa vehabijama, to mora biti nesto do frizure, ja b' reko!
Mirko. Ne sjećam se što ga tako krstih (davno bješe), ne ide mu ime uz karakter.
Ohoho, kolekcija!
Ja ću mom stojku dodati još nešto u ime da bude još opasniji. Do sada je bio Glavonja a od sada ću morati da smislim nešto dodatno. Kao Prgavi Glavonja ili tako nešto.