Svi smo mi naši

1. Анабела Басало,
    Едо Маајка,
    Јозеф Менгеле,
    Мира Адања-Полак,
    Сандокан,
    Горан Давидовић.

2. Јес' Менгеле је био Срб. Ћале му био касапин и користио ченгле да окачи свињу, па како Немци нису имали глас Ч у свом језику, прекрстише га НЕВЕРНИЦИ у Менгелеа.

3. Ne znam koliko ste upoznati, ali ovaj čovek se izjašnjava kao Srbin, bez zajebavanja

A što da ti ne verujemo. Kad mogu ja može i on.

4. Pravo ime Miloša Formana je Jan Tomáš Forman, rođen je u Časlavu, u Češkoj, od oca Rudolfa i majke Ane, oboje Jevreja.

5. Pravo ime Miloša Formana je Jan Tomáš Forman, rođen je u Časlavu, u Češkoj, od oca Rudolfa i majke Ane, oboje Jevreja.

Nemaš ti pojma. Miloš je rođen u Prćilovici od oca Sekule i majke Srbijanke. Srbin je bre, kako to nisi znala.

6. E, sad si me poklopio :) Sve ti verujem od sad pa ubuduće :))

7. Roberto Manćini - sećate se kad kaže u reklami, Sinisa pils lajt najbolje

8. Е, Мелки, ја и дан данас нисам сигуран да је то манћини. Мислим да је то неки небитан Талијан из Сампдорије, али се не сећам баш, можда и ја грешим.

9. Mislim da je Manćini. Naš lik je drukao Majkla Džeksona, papak.

10. Радодајка.

11. Момир Булатовић.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.