Prijava

Oll, ae mi nabavi toga da rasturam ovdje kod mene. Loša ovdje skroz. Ostao mi gram i po domaćice i onda suša.

e tek sad vidim ovo
i ovde je kriza ljuta,nemaju vec mesec dana uopste tog ljutog duvana,a i vutra je preslaba od pecetka 2015 po celom gradu...mada kad nabave opet mogu im reci,odgovaralo bi im sto shire trziste sigurno

http://vukajlija.com/forum/teme/21001-duvacki-orkestar?strana=41#post_3320322

hahahahah

Брате 1001 план дели живог и мртвог, ти у крају блејиш с пивом и вутром. То те неће никуд одвести, бар не далеко, брате верујем у тебе не знам шта си до сад чек’о. Свет је твој, свет је мој, сине живи свој сан, ал’ не заборави требаће ти 1001 план.

ollanik jesi pio kad purple drank ja planiram da probam

nisam brate
javi utiske i recept

Zavrsio sve sa drugim poslom, smotao dzojus i kao da iskuliram malo. Popusio do pola i gledam onog lika sto igra stoni tenis i nema ruke. Kad cujem na hodniku neko metalno lupanje. Ok... Kad odjednom, neko mi zvoni. U jebote ko je sad. Sranje. I onako znam da na pola zgrade smrdi iako se ja tripujem da zatvaram. Mozak... zilion slika.... setim se neki dan momenta kada sam na terasi purnjao a moja cura baki od prekoputa, dala merdevine da opere prozore. Ok. Najkul komsinica koju imam. Opet, iz postovanja necu da otvorim. Sve bi bilo kul da ne gori pola kuce i televizor. Ona uporna a ja izmisljam kako cu posle da odem do nje, kao bio sam na wc, ali sam skontao ko je. Kuca ona i u tom momentu mi pocne zvoniti mobilni. Sranje.. Kad baka otvara vrata i vice Braneee (jedino me ona tako zove).
U svakom slucaju, na nasem malom kucnom savetu, saznalo se da ona nema problem sa mackama (posto smo u prizemlju), da se ona vec zalila majci devojcica kojima mislim da jebem mater, jer sad sam skontao MNAM zvone na interfon. Treba da ih napusim ovih dana da nose kljuc oko vrata ili da zvone drugome.
I mravi.

(trazio sam temu pola sata jer sam kucao trubacki)

musaš, ti mi ne deluješ kao osoba koja dođe pijana na internet i piše 'aooo brgtate neidim ništana oc..i uzeli neku rakiuu...lll, hahah nije midobro', tako da iskreno verujem da si ovo sve napisao napušen i da nas ne ložiš

komentarisaćemo zajedno kad dođeš sebi, pozdrav

Ja za novu godinu uglavnom zaspem oko pola 1, sa kiflicom u ruci. Pre toga sam imao i u 22h log-off

Izvinite Rajcarde Kuplindze, a gde sam trebao da odem?
Kao.. "e pogresio si temu, idi na izjadaj se vukajlijasima" i das mi link.

ne mogu, izbegavam četove i grupne poruke već neko vreme, previše me izmore

ja reko tema o Treme lolo