Prijava

odgledao sam jedan dobar dokumentarac juče, pa rekoh da ga podelim i sa vama... :)

http://www.youtube.com/watch?v=JqePoEZSY8o
Ovo je dokumentarac WDR televizije koji je snimljen 2001. godine i koji je na TV-u prikazan samo jednom. Ovaj film razotkriva laži koje su zvaničnicima Nemačke, Amerike i drugih zapadnih sila poslužile kao povod za napad na SRJ.

Pre deset godina u selu Račak, 15. januara 1999. godine, ubijeno je 40 ljudi.

Voker, šef misije OEBS-a na Kosovu, označio je kao žrtve albanske civile, a kao počinioce zločina srpske snage...

Operacija u Račku, sukob srpske policije i Oslobodilačke vojske Kosova, bila je inicijalna kapisla za odluku o bombardovanju tadašnje Jugoslavije.

Tadašnji američki predsednik Bil Klinton je tada izjavio: "Treba da zapamtimo ono što se dogodilo u Račku... nevini ljudi, žene i deca su odvedeni iz svojih domova u jednu jarugu, prisiljeni da kleknu u prašinu i pokošeni paljbom."

Ključnu ulogu odigrao je šef Verifikacione misije OEBS-a Vijlijem Voker, koji je na licu mesta, pre ikakve istrage, izjavio da su u Račku vladine snage počinile masakr nad nedužnim civilima .
*

Zapadni zvaničnici i štampa prihvatili su Vokerovu verziju kao jedinu i zvaničnu...

Član međunarodne istražne komisije Helena Ranta u svojoj biografiji navela je da je izveštaj o događajima u Račku pisala pod pritiskom tadašnjeg šefa misije OEBS-a na Kosovu Vilijama Vokera....

download(122mb): http://hotfile.com/dl/106985128/5dddbb2/Pocelo_je_s_Lazima.mp4.html

Zločinci bre, mozga nisu imali kada su to radili. Iskompleksirana Olbrajtova i Klinton omamljen sospstvenim testosteronom. Istresli sve svoje frustracije na Srbiju. Doduše i mi smo grizli svaki mamac kao klenovi, ali to ih ne opravdava.

И они ће завршити у рупи, оној истој из које говоре кости изгинулих.
Можда са лепшим оделом, али да - то је та рупа.