Навијачки клипови

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Ова тема служи искључиво за постављање клипова навијачких група широм света,НЕ ЗА ПРЕПУЦАВАЊЕ!
Молим вас да не постављате клипове са севера и југа,јер ће моментално доћи до препуцавања,напушавања и скретања са теме! АКО постављате клипове са наше навијачке сцене,постављајте клипове Таурунума,Ђавола,Форса,и да се мало грубље изразим,група које подржавају ''мање'' клубове у Србији,иако мислим да ни то није паметно.
Првенствено постављајте стране навијачке групе,да видимо како они то раде,где су у односу на нас,или где смо ми у односу на њих,неку занимљиву песму,кореографију,НЕ ТУЧЕ,РАЗБИЈАЊА И ТОМЕ СЛИЧНО...
Уколико постављате клипове навијача Олимпијакоса,Паока,Спартака и других братских клубова,стављајте где се не вређа противнички клуб братског клуба из наше државе!
За свако скретање са теме због горе наведених ствари и подизања тензије,лично ћу пријављивати спем и тражити да се актери банују.

ЉУДЕ КОЈЕ ОВО НЕ ЗАНИМА,НЕКА ТЕМУ ЗАОБИЂУ!

Сан Лоренцо-Аргентина

Thumb_gameofthrones_s2_eddtollett_03

Л0Л

Ево шампионских кореографија

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Monopoli-Italija(Eccellenza-sesta liga Italije)

Thumb_ludoburazere

sunshine

Viva viva viva la Boca!!!!

Thumb_gameofthrones_s2_eddtollett_03

Л0Л

Evo malo da oživim temu sa par pesama Red Devilsa

Thumb_default

Pjer88

Grci su objasnili ....sat vremena pred utakmicu navijaju ko da je sredina poluvremena.....

I uvek bolesni Rusi...

Thumb_default

Самхаин

Јбг, неће да линкује на јт па ево овако:

http://www.dailymotion.com/video/x1sz55_ultras-dale-cavese_sport

Ови нису нешто али су се просрали једном:

Ево мало наши, превртети на 3:35:

Thumb_robert_cain_1

kizo

Podravka supe, čovjek reče

Молим вас да не постављате клипове са севера и југа,јер ће моментално доћи до препуцавања,напушавања и скретања са теме!

Thumb_300ea

Penzioner

Onda mi ovo nije interesantno...:-)
Izbrisao...

Thumb_6500_1226908995452_1310863770_30645898_3649163_n

Мими

Најлепша песма, или бар најлепше отпевана.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Y7xvegPH_Lw

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Oduvek su mi Djavoli i Taurunumi bili simpaticni,ljudi navijaju za svoj grad,da je malo vise takvih grupa,sigurno bi zanimljivije bilo...Ovako odu Delije i Grobari u Suboticu ili negde drugde,i napune stadion...

Lol,ako vec stavlas domacu scenu,probaj da nadjes uzivo izvodjenje tih pesama ili nekih drugih,mnogo je zanimljivije i pogadja poentu teme,jer ovo peva jedan covek samo....Kapiram da su ovo pesme za pred pocetak tekme ili nesto tako...

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Beskitas-Bolton...od 1:00 pocinje ludnica...

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Wisla Krakow,kompilacija...

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Vec rekoh da ih gotivim,pa evo jedna njihova pesma...Sasvim solidna brojnost za klub iz nize lige na gostovanju...

Thumb_a3clubbersguidenyc

Promoter

izbrisao sam malopredjasnji post, nisam citao prvi post

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

OK,hvala na razumevanju!

Thumb_a3clubbersguidenyc

Promoter

i da....alen sahaja jebe.

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Neverovatno da ne mogu da nadjem normalniju verziju....Lacijali...