Prijava

Korisni, beskorisni, kineska radnja rang...sve ono što vam je palo na pamet al vas mrzi da "zaštitite" ili jednostavno je glupo i bespotrebno a opet interesantno.

pa aje ja da pocnem
kada god sam kretao negde od kuce vecito me vracalo nazad sa pola puta misao jesam li zakljucao vrata, zavrnuo plin...itd...i onda asm poceo da razmisljam da bi bilo super da recimo kada zakljucam vrata, odsvira mi se mala melodijica...i recimo da postoji jedno 20-30 melodijica..cisto da se i na njih ne naviknes..
privezak za kljuceve koji je kao alarm, stim da je povezan sa fiksnim, mobilnim i daljinskim..kad se smorim da ih trazim da piste...a uz to da ima mogucnost da ga nazoves sa telefona te da i on pisti...to je u slucaju kad izgubis kljuceve...
mozda se setim jos nekih pa cu da stavim...mozda to vec i postoji..no nije ni bitno.. stavljajte nesto vase...

Dobra tema, ali sumnjam da će da bude aktivna.
Nemaju svi takve ideje. :)

Za ključeve ima nešto slično. Poručiš preko neta za 500din.
http://www.hocuto.rs/poklon/privezak-za-kljuceve-zviz/733

Ja sam se na ekskurzijama,kao klinka,gadila da pijem iz tuđe čaše,pa sam večito ostajala žedna.(Tada nisu postojale ove prcaboce flaše sa sportskim,nautičkim,svemirskim čepom).
Zato sam smislila da bi bili divno da imam svoju čašu na naduvavanje:kao guma za plivanje-sa sve onim čepom kad se naduva.
Lepo je naduvaš,nije velika-pa da padneš u nesvest od duvanja-ona poprimi oblik čaše,piješ koliko ti volja,posle izduvaš i kraj :)
I dan danas mislim da je ovo super ideja,a pogotovo što sam tad imala ne'am pojma,malo godina . :))

A,da.Zašto sam zaboravljala obične čaše-ni to ne znam.. :

A znam za ta sranja,Edi,al' meni bi se te naprave iz pakla večito spakovale,baš kad mi je čaša puna,zato ih nisam ni nosila!
Mokre sandalice i bele čarapiceee..bljaak! :)

mislio da patentiram svetleće (fluoroscentne) pojaseve za vezivanje u automobilima, mobilni telefon sa upaljačem (uvek ti kad-tad zatreba upaljač), i sveti gral- efikasni lek za mamurluk u vidu pilula ili praha...

Ja sam patentirala novinske maramice. Odeš kod zubara a zaboravio si maramicu, uzmeš časopise iz čekaonice, zaviješ fišek i...

E da:I hirurški instrument /mašinu sa zakrivljenom iglom i koncem u sklopu samog instrumenta(kao u nekoj maloj,sterilnoj komori unutar),koji bi sam pravio jednake "štepove" okrećući se u krug .
Igla na donjem delu,prikačena za krug,koji se okreće i preko koga se konac prenosi.
Mašina za šivenje!! :)))

Mrzi me da objašnjavam do detalja, imam patent motora za vozila (turbine) koja koristi supraprovodljive materijale i vozi mašinu na bateriju od laptopa. Isti princip koriste Maglev vozovi, ali ako napišem detalje ubiće me naftna mafija iz Amerike.

Ја сам од процесора направио привезак за кључеве. Мислим да сам измислио рупу на саксији кроз који иде топла вода. Мада, кад боље размислим, за то треба да измислим и топлу воду...
Патентирао сам светла за бициклу у виду ЛЕ диода, а месец дана после су јебени Кинези почели да продају... А баш су била лепа... и било је више модова сијања. Говњави Кинези ме зајебали.

ja stvarno imam jedan prijavljen patent (EU) :)

ti si kralj, moj dečji stomatolog (nije moj, nego ćerin) ima pet komada patentiranih automatskih pojilica za piliće - neće ni jedna fabrika da ih pravi jer se NIKAD ne kvare...

Мени се вода из водокотлића пушт аногом. Повезао сам сајлом од бицикла онај тастер на водокотлићу са педалом коју сам причврстио за плочице на поду. Није ми смарање ни руком да пуштам воду, ал ми мерак да пуштам ногом. Имам педалу, па ми се може. А и рад ногу ово оно.

Nisam baš patentirao ali sam imao viziju da napravim naočare za slepe. One bi samo odbijale frekvenciju (Vid sličan šišmišima ) i gledao sam discoveriju baš taj patent:
Ide čovek slep i pokazuje prstom, ovde je aut,o ovde je drvo, ovde je ograda. Ne vidi detalje, ali vidi ono osnovno..

mobilni telefon sa upaljačem (uvek ti kad-tad zatreba upaljač)

Ubila bih za tako nešto :D

Moram da dodam da smo sa drustvom juce dosli do novog izuma.
Robot koji skrece sa teme.

Sistem hlađenja ležišta metka na M-84C, zaštitu izvlakača municije takođe na M-84C i modifikaciju kundaka na istom...to je ono što mi je priznato i što je kao "ušlo" u proizvodnju. Proizvedena je nekolicina, oko 100 komada, pa se stalo. Zbog para. :-)
Ne proizvodi se, iz razumljivih razloga, dodatni napalm rezervoar za MRUD i parangal dodatak, takođe za MRUD. Mada se pravi ponekad. :-)
Nikada mi nije priznat razbijač pucnja za M-84, jer je "nepotreban" pešadiji. Meni je bio jako potreban, ali nema veze... :-))

Inače, patentirao sam i supu Sv. Prohora, koja se pravi od svega što ti ne treba u kuhinji, a nije još za bacanje. Naravno, ovaj genijalni gastronomski izum, koji uvek izgleda drugačije(pošto ostaci, tj. otpatci, nikad nisu isti), smišljen je u kuhinji manastira Sv. Prohora Pčinjskog i meni je najdraži izum, koji mi nažalost nikada neće biti priznat i zvanično patentiran... :-)

sveti gral- efikasni lek za mamurluk u vidu pilula ili praha...

ti si patentirao koks?

Апарат који вас подсећа да искључите туш после туширања да вас касније не би попрскао.
http://www.dodaj.rs/f/26/pt/1Iu5G3TF/nekvas.png