Ко последњи победник (111)

1. У здравље РД

2. Bilo "uzbudljivo"..sreća pa čovek zna kakav sam prparoš :)) Za sad ne boli,deluju tablete :)
    Pozz,Reservoir,oterah ja tebe,izgleda? :))

3. Здраво РД. :) Ја код чика зубе не морам још наредних 5 година. :)

4. Ne brini, ako ne boli sad bolece kad se ohladi...:)

5. Boli te uvo, ti tek što si zamenio mlečne ;-)))))))
    EDIT:

Pozz,Reservoir,oterah ja tebe,izgleda? :))

Nije Gogo, nego posao zove...
    Za sada bolje plaćaju moji poslodavci, nego Kaizen.

6. Ma,ja celog života muku mučim sa zubima,pa mi ovo ko dobar dan..al' opet nije da nije-dva sata u stolici ...

7. Boli te uvo, ti tek što si zamenio mlečne ;-)))))))

Al' me nasmeja :)

8. seja u mene ucila skole da mi popravlja zube, kad mi je jedan popravljala svakih 10 sekundi pitala jel boli. Da sam znao da ce taka biti davao bih joj pola svojih para dok je studirala

9. Boli te uvo, ti tek što si zamenio mlečne ;-)))))))

лолололололололололо :) А безобразници ми ни лизалицу нису дали. :)

10. Izvin'te što 'vako upadam, ali mislim da je ovo prvi put za godinu dana, koliko sam ovde, da vidim Reservoira na forumu :)

11. Лоше мислиш.

12. Da, da, baš loše misliš.

13. Jes' i to što kažeš,Džanki :))

RD,živeo ti meni i radio u zdravlju! :))Kad je neko vredan-vredan je :))

ED:Caki,uteši me-fala ti ko sestri.. :P

14. Ali stvarno, dosta sam na forumu, a njega ne pamtim da sam video... Baš sam se pitao šta lik radi ovde po ceo dan, osim što štancuje defke...

15. Meni su one prve zubiće što su sami ispadali vadili na jedan vrlo inventivan način, pazite kako: veže se jedan kraj konca za kvaku od vrata, a drugi se obmota oko zuba, tako da, kad neko krene da ih otvori, cimne jako i zub sam poleti. Nisu me mučili, naravno, sama sam to htela, jer bilo je bolje to nego da mi se klacka onako, najviše sam mrzela kad zagrizem a zub ispadne. Jedan mi ostao u pljeski koju sam nakon toga bacila. Mnogo mi bilo žao pljeske.

16. Оооо каккооо је лепоооо бииитиии глууп

17. Taj "lik" PIŠE defke,i to odlične :))
    A osim toga,nije on tu po ceo dan,nikako da ga "ulovim" da se siti ispričamo od davnina :)))

18. Јесте РД добар, али Мотика је МОТИКА!

19. Sve je to stara garda,dragi moj položajniče :))))

20. Ali tu je dzanki da nastavi gdje su oni stali, dzanki slengas

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.