Liga šampiona!

1. Извлачи се ове године и за полуфинале, рекао ћелави мајмун што је водио извлачење. Колико је Златни добио суспензије, хоће моћи играти?

2. Ubili su Porto 3:0 al je i sudija ubio njihov gol. :D

3. Šta mislite da li će Zlatan proslavljati golove koje postigne protiv Barse (ipak mu je bivši klub)? lololololo

4. Šta mislite da li će Zlatan proslavljati golove koje postigne protiv Barse (ipak mu je bivši klub)? lololololo

Skida majcu, garant! :)))
    Ja da dam gol Barseloni, ja bih skinuo i gaće, nije problem... :)

Извлачи се ове године и за полуфинале, рекао ћелави мајмун што је водио извлачење. Колико је Златни добио суспензије, хоће моћи играти?

Igra u revanšu, mesčini...

5. FINALE
    BORUSIJA - BAJERN

6. Jedino kul finale bi bilo Borusija-Juventus.

7. Reservoir dog
    Šta mislite da li će Zlatan proslavljati golove koje postigne protiv Barse (ipak mu je bivši klub)? lololololo

Kad ne bi proslavljao golove protiv bivših klkubova nikada se ne bi radovao :)

8. Meni bi bilo kul svako finale bez Barse...mada ako bi stalno igrali onako napadački (bez davljenja lopte) kao u drugoj tekmi protiv Milana, ne bi mi bili mrski, naprotiv.
    Pogotovo jer mi je Inijesta jedan od omiljenih igrača.

9. Šta mislite da li će Zlatan proslavljati golove koje postigne protiv Barse (ipak mu je bivši klub)? lololololo

Ma kak'i bre, opšte je poznato da Ibra poštuje sve svoje bivše klubove a da Barsu voli ponajviše lolololo

Jedino kul finale bi bilo Borusija-Juventus.

Da se ponovi 97.
    AJMOOOOO DORTMUND!!!

10. Ja od ovih preostalih 8, navijam da Dortmund osvoji...

11. Mrka kapa braćo za taj Dortmund, a lep fudbal igraju jebo ih pas. Šteta, baš baš.
    Edit: Da poduplatim i sa slikom temu.
    http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/304302_233998543411696_695025392_n.jpg

12. Šta mrka kapa za Dortmund, Boksere, o čemu ti to?
    Na ovoj temi k'o tamo na Formuli 1: svi navijaju za Dortmund/Kimija. :D A nije ni čudo, momci su stvarno čudo. :D

13. A što svi toliko potcenjuju Dortmund kad je to jedini tim koji niko ove sezone nije uspeo da razbije i nadigra?
    Oprali su Siti i Real, Bajern koji delje redom jedva izvukao remi u prvenstvu a kupu ih jedva 1-0 dobio. Šahtjor koji se sprdao sa Čelzijem im poslužio za nabijanje gol razlike u osmini finala.
    Mislim da je veća šansa da ih izbaci Malaga jer je tu Dortmund favorit nego da ih neko u polufinalu dobije. Odlično igraju kad nisu favoriti.

14. Igraju lep fudbal, imaju dobrog trenera, a nisu favorizovani...karakteristike skroz po mom ukusu.

15. Mislim da nemaju ''ONO'' inače ih gotivim jako i volim da ih gledam baš iz razloga što Dog napisa...

16. A što svi toliko potcenjuju Dortmund kad je to jedini tim koji niko ove sezone nije uspeo da razbije i nadigra?
    Oprali su Siti i Real, Bajern koji delje redom jedva izvukao remi u prvenstvu a kupu ih jedva 1-0 dobio. Šahtjor koji se sprdao sa Čelzijem im poslužio za nabijanje gol razlike u osmini finala.
    Mislim da je veća šansa da ih izbaci Malaga jer je tu Dortmund favorit nego da ih neko u polufinalu dobije. Odlično igraju kad nisu favoriti.

I ja sam za to da Dortmund dobije...kidisaće ko nikad, jedino to mogu ove godine da osvoje...A i posle mogu da se hvalim da imamo tako jaku reprezentaciju u fudbalu, da nam štoper ŠAMPIONA EVROPE sedi na klupi...lolololo
    Ne, stvarno volim da gledam, a imaju i mnogo lude navijače, najveća poseta u liZi i slično...
    http://www.dodaj.rs/f/1x/jS/1I1i3DQf/borussia-dortmund-werder.jpg

17. Jes vala nemaju ONO kao ostali učesnici četvrt finala to si u pravu. Realno gledano Barselona je apsolutni favorit, njih može Real da izbaci jer je naučio da igra sa njima a ostali teško gotovo nemoguće. Jedino ne znam kako bi se Dortmund snašao protiv njih, pa bi to bilo lepo finale i da naravno Dortmund na kraju dobije katalonske cigane.
    Mislim da od ovih timova samo Turci ne mogu da osvoje LŠ pa čak i da prođu Real nekako.

18. Nemaju ke$, a je l' im nadimak beše Milioneri?

Jbg, KACU ostali Multimilioneri i Milijarderi...lolololo

19. Kameni ja brate verujem u Bajern da jebe barselonu (namrno malim slovom) pre nego Real, a ne znam što. Verujem u Njemačku disciplinu.

20. Boksere, a Čelsi je imao ''ONO'' prošle sezone, a? Nabile se pičketine u svoj šesnaesterac i ono neko naziva fudbalom. Šupičkumaterinu. Iskreno, imam neki osećaj da neće uzeti tj. da će ih neko izbaciti u polufinalu, iako to apsolutno ne bih voleo, pa sve i da Barsa bude igrala protiv njih. Samo da nekako izbegnu Barsu i biće dobro...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.