Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
lololo kakvo proseravanje. on i Cavi sa druge strane su jedina dvojica koji su igrali sinoc koji nesto valjaju, na sportsko ponasanje mislim.
Megađede, mislim da je čojek mislio na uopšteno ponašanje Alonsa na terenu.
upravo to, kad sam ga spomenuo u onom postu, mislio sam na njegovo standardno ponašanje na terenu. Uvek nešto pederski hoće da udari, da potkači kao neka sisa najgora itd...pa i juče je kad je bila neka gužva, i mislim da je baš barsin ćavi prolazio pored njega, a on ga nešto pederski kao odvalio telom, msm smešan je kolko je i glavat.
Aj da je on ko Winnie Jones pa da bije ko divljak, nego on sve nešto ko curica pederski hoće da povredi...ma, gadio mi se oduvek...
Reme, svaki tvoj post je danak neiskustvu, na svakoj temi. Šokiraće te saznanje da Barselona troši VIŠE para od Reala, te saznanje da David Vilja, Ibrahim Afelaj i Keita nisu neafirmisani igrali nego da su koštali oko 100 milki ukupno. Znaš, ovaj prvi je prilično dugo bio najbolji fudbaler Valensije i najbolji strelac reprezentacije Španije, prvaka Evrope i sveta. Da ne znam ništa o fudbalu, pomislio bi da je protiv Reala igrala Košava iz Kališta u kojoj se igrači plaćaju prasetinom i jagnjetinom (doduše odličnom) posle utakmice i gajbom piva.
100 miliona a dovede trojicu. Ovi iz Madrida za 100 milki dovedu jednog.....
Ako je to suštinska razlika, onda jebemusve...
ox, slažem se sa tobom u potpunosti. samo, ovaj afelaj, ne znam da li je istina ali juče je komentator Arena sporta reko da je on doveden za 1.5 miliona iz PSVa. ne znam da li je istina, ali to su realno male pare, ko zna bolje sajtove o tranferima neka proveri ali...
Jebi Barso!
Ma jeste za siću došao jer mu je isticao ugovor, ali je poenta da nije anonimus. Nemam snage više...
na uopšteno ponašanje Alonsa na terenu.
upravo to, kad sam ga spomenuo u onom postu, mislio sam na njegovo standardno ponašanje na terenu. Uvek nešto pederski hoće da udari, da potkači kao neka sisa najgora itd...pa i juče je kad je bila neka gužva, i mislim da je baš barsin ćavi prolazio pored njega, a on ga nešto pederski kao odvalio telom, msm smešan je kolko je i glavat.
Aj da je on ko Winnie Jones pa da bije ko divljak, nego on sve nešto ko curica pederski hoće da povredi...ma, gadio mi se oduvek...
e jebem li ga, ja bas to nikad nisam primjetio od njega, bas ga gotivim i uvjek sam ga smatrao za đentlmena.... ne znam....
Alonso je gospodin.
govnar i pičkica.
Evo ga, počinje sprdačina ponovo:
http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0&feature=player_embedded
Ma jedite govna svi, majke vam ga strmeknem okupatorske, ući će Partizan opet u LŠ, vratiće se Vojvoda, jebaćemo im svima majku.
Које пизде, не верујем. У ствари, верујем, пошто су увек били педерски клуб.
Замисли скупиш екипицу за мали фудбал на вештачкој трави, и неко крене да се ваља овако.
svakoj temi. Šokiraće te saznanje da
Barselona troši VIŠE para od Reala, te
saznanje da David Vilja, Ibrahim Afelaj i Keita
nisu neafirmisani igrali nego da su koštali
oko 100 milki ukupno. Znaš, ovaj prvi je
prilično dugo bio najbolji fudbaler Valensije i
najbolji strelac reprezentacije Španije, prvaka
Evrope i sveta. Da ne znam ništa o fudbalu,
pomislio bi da je protiv Reala igrala Košava iz
Kališta u kojoj se igrači plaćaju prasetinom i
jagnjetinom (doduše odličnom) posle
utakmice i gajbom piva.
E brate sad si izvalio glupost. Ova trojica su dovedena za koliko, 100 miliona, jeste. A za koliko je doveden samo Ronaldo? 100 miliona. Ako ćemo iskreno, baš veliki deo Barse, je upravo stekao ime u istoj, i to okosnica tima. Ćavi, Iniesta, Mesi, Pedro, Pujol, Valdes, Dani Alveš. Ne kažem da Barsa ne dovodi igrače, ali ako ćemo iskreno, ona dovede mnogo više igrača za iste pare. A gledaj ovamo Real je tim koji ima tradiciju, ali jebeš ti taj tim koji ima i omladinsku školu i sve a okosnicu tima mu čini JEDAN igrač, koji je doveden za 94 milki. A da ne pričam o njihovim propalim investicijama. U prevodu, Barsa može bez Vilje, Real ne može bez Ronalda. Barsa je tim, a Real je već godinama skup preplaćenih pojedinaca. Jesam li ti razjasnio svoj post.
E da, i ne volim timove koji stvaraju ime preko noći tipa Čelsi i Siti, ogavni su mi. Uložili su milione i milijarde u njih, ali to jebiga nisu veliki timovi. Junajted recimo isto stvara igrače, Arsenal takođe, pa pogledaj njihove timove, svi su ime stekli baš u tom klubu. Ne možeš da kažeš ni da ih Barsa ne stvara nezavisno od jednog transfera. Real uništava igrače. Ono što je on stvorio nije ništa specijalno, a oni koji dođu u Real, preporode se kad iz istog i odu.
Nastavio bi da se valja, ako me razumeš... :)
Perice jesi li to ti?
hahaha kralju :D