Prijava

Дај , то су све прекаљени мајстори фудбала , заборавио сам Зидана , Раула , Камбиаса , Елгеру ,Макелелеа ,Солариа , Мориентеса......

Али са врхунским тренерским ауторитетом?

Jes, Laki, i Mijata Zalizanog si zaboravio....

nisu oni bas svi zajedno igrali laki. Svakako, zidan, ronaldo, figo i kompanija, uz prave stopere i pravog trenera, razbijali bi sve redom

Koliko mi je sinoc, dok sam gledao utakmicu, bila smesna tvrdnja onih sto tvrde da je Mesi najbolji igrac svih vremena. Ili da ce to nekad biti. Onakvih patrljaka od igraca je bilo na stotine u fudbalu - brz, okretan, sa niskim tezistem...Mesi je malo bolja verzija jebenog Marka Overmarsa, nista vise. Cavi je izmislio fudbal za Mesija!

Sto se tice utakmice, resio ju je Robin Van Persie, i Wenger koji nije izvadio pacijenta kad je video da se napaceni retardinjo nalozio na sebe. Postavku igre da ne komentarisem, da se nisu opustili u zaustavnom vremenu 1. poluvremena, pitanje je kako bi se utakmica dalje odvijala.

Postavku igre da ne komentarisem

PIČKA! da stalno igra onako kako to radi murinjo pa da i razumijem ono sinoć... jebi ga, ipak je to jedini način da se pobijedi barsa... ali, ovako je PIČKA, smučio mi se...

Koliko mi je sinoc, dok sam gledao utakmicu, bila smesna tvrdnja onih sto tvrde da je Mesi najbolji igrac svih vremena. Ili da ce to nekad biti. Onakvih patrljaka od igraca je bilo na stotine u fudbalu - brz, okretan, sa niskim tezistem...Mesi je malo bolja verzija jebenog Marka Overmarsa, nista vise. Cavi je izmislio fudbal za Mesija!

realno, on to jeste, a to što si ti navijač arsenala i što vam je svalio dva komada to je već treća stvar... ćavi je igrao i prije mesija i ronaldinja, al' dok njih dvojica nisu došla nije pravio razliku na terenu, ili bar ne dovoljnu da budu ovako dominantni, kao ni overmars... i da, barsa može biti dominantna i bez ćavija, ali ne i bez mesija koji je dao pregršt ključnih golova za barsu... ono što njemu fali je SP sa argentinom, a i to će doći sa kvalitetnijim selektorom...

P.S. ČELSI ŠAMPION

Buri, ispadas smesan. Selektor kriv za losu igru Mesija u reprezentaciji? Maradona kriv sto Mesi lose igra? Da ga nije stavio da igra beka mozda, pa se nije snasao?! Guardiola je mozda veliki trener? Odlicno je neko prokomentarisao na Blicu, za godinu dana bice od njega Rajkard. Zivi bili pa videli. Barselona je klosarski klub koji ne vodi racuna o svojim igracima. Setite se samo sta su uradili Rivaldu, coveku koji je sam nosio klub nekoliko godina.

elektor kriv za losu igru Mesija u reprezentaciji? Maradona kriv sto Mesi lose igra? Da ga nije stavio da igra beka mozda, pa se nije snasao?!

realno na svjetskom prvenstvu je bio najbolji njihov igrač, bez obzira što nije dao go... biće bolji kad budu imali bolju odbranu i kad budu pozvani onikoji su se zamjerili maradoni...

Guardiola je mozda veliki trener? Odlicno je neko prokomentarisao na Blicu, za godinu dana bice od njega Rajkard.

mogće, ovo nisam ni rekao... ali je gospodin čoek, za razliku od fergusona i vengera i murinja koji samo pljuju sudije i protivnika za izgubljene utakmice... nikad oni nisu krivi!

Barselona je klosarski klub koji ne vodi racuna o svojim igracima. Setite se samo sta su uradili Rivaldu, coveku koji je sam nosio klub nekoliko godina.

ne vidim kakve veze ima ovo sa cijelom pričom da barsa igra najbolji fudbal trenutno, a da je mesi najbolji igrač na svijetu

Прво, не готивим Барсу још од излежавања Месија у Лондону против Чеслија. Меси је страшан играч све у свему, али је и пичка а ла Кристијано Роналдо. Генерално, Шпанци који хоће да ударе на кварно су ми говна. Таква им лига. Но на страну све то, јесу најбољи тренутно.

Синоћ су имали несебичну помоћ судије, и Арсен је у праву по том питању. Мада је поставио дефанзивнију тактику, да није било глупости у заоставном свашта би било. Шта је Барса имала? Једну стативу из мртвог угла.

ali je gospodin čoek, za razliku od fergusona i vengera i murinja koji samo pljuju sudije i protivnika za izgubljene utakmice... nikad oni nisu krivi!

Gospodin covek je juce izjavio da je Vilser odlican igrac, i da bi za njega bilo mesta u Barseloninom B timu. Toliko o tome.

ne vidim kakve veze ima ovo sa cijelom pričom da barsa igra najbolji fudbal trenutno, a da je mesi najbolji igrač na svijetu

Pa kad nisi povezao pricu. Rekao si da je Mesi bio los u reprezentaciji, jer je Maradona los trener. Ja tvrdim da je Guardiola sasvim prosecan trener, i to ce vreme vrlo brzo dokazati.

Синоћ су имали несебичну помоћ судије, и Арсен је у праву по том питању. Мада је поставио дефанзивнију тактику, да није било глупости у заоставном свашта би било. Шта је Барса имала? Једну стативу из мртвог угла.

Slazem se. Probali su da se nadigravaju prethodnih par puta, i ispalo je da je Barselona ne znam koliko bolja. Pravilan izbor taktike, i da van Persie nije picketina kakva jeste, verujem da bismo danas pisali iz druge perspektive.

Ма Барца нема ни просечог тренера задњих пар година. Венгер да има буџет МУ.... Ни три Барце му не би биле до колена.

Фергусон заиста не воли да губи. А Мурињо је арогантни клошар.

Wenger nije samo trener Arsenala, on je menadzer u pravom smislu reci. Pravi pare klubu po principu "kupi jeftino, prodaj skupo", klub je uvek u vrhu i bori se za titulu u PL, u Evropi zbog stalnog podmladjivanja tesko ostvaruje zapazen rezultat. Koji jos klub moze da se pohvali milionskim pozitivnim saldom?

Da Jericho,totalno si u pravu..Venger zna svoj posao, pronalazi totalno anonimne igrace i od njih pravi zvezde... Ne trosi poput Sitija,Celsija,Reala....

Samo da Mancester osvoji titulu i boli me za sve drugo.

Ма он би у беби која се не копрцаи коју сви отпишу препознао врхунског голмана! Стварно је опасан по том питању. Иначе, говори пет шест језика и магистар је економије.

On je doveo Anrija,jel tako?

1. Mesi na SP nije igrao svoju poziciju. Jebote, imao je ulogu Čavija a to mu nije prirodno. Da je stavio Mesija u napad... Ne znam, bilo bi svega. Previše se trošio na sredini.

2. Bilo je ponašanje za crvenog, ko mu jebe mater što se mangupiše.

3. Vidimo se dogodine (Venger poč'o k'o Adžić i kompanija - sljedeća sezona)!

Да, Анри је пиздео у Јувеу.

Скочимишу:

1. Играо је своју, мало повученије, али даље офанзивније од класичног средњака. Рецимо, Руни је ладно могао једном приликом могао да поднесе титулу МВП а играо је на месту бека. Нека утакмице ЛШ, да ме убијеш против кога, али то је играо и на пар утакмица пре две три сезоне.

2. На таквој утакмици један контакт након звиждука поред крцатог стадиона, за одлуку која је директно утицала на резултат? Мора да ме зајебаваш, све и да је то намерно урадио. Да не спомињемо Алвеша нпр.

3. Арсеналу је свака сезона ова. Добро играју у континуитету. Имају дебеле шансе да узму Премијер лигу. И испали су

Da znam da je igrao u Juveu,posto sam vatreni navijac Juvea...koliko mi je poznato,cuo sam da je tamo igrao stopera...a Venger je od njega napravio vrhunskog napadaca...

Не, средину или крило, али тамо није мога да дође до изражаја, шиканирали су га, није му одговарало. Било је доста зајебанција.