Prijava

Pozdrav svima!
Skoro sam počeo da radim u programu Vegas 9 Pro(pre 2 nedelje)
Evo ga jedan probni snimak
Uzivajte i komentarisite

http://www.youtube.com/watch?v=O6BlAB5SDZI

P.S. Meni je nadimak Malaga
I dajte neke nove ideje

Evo ga i drugi deo...
Nije bas nesto,nisam imao bas vremena

http://www.youtube.com/watch?v=nmDDpz_GhZw

Evo konačno sam počeo da radim u Adobe After Effects CS4 Pro...i mogu reći dosta je tesko...
Evo ga je dan probni snimak
http://s1119.photobucket.com/albums/k635/Malaga94/?action=view&current=Monster-Aftereffects.mp4

Колико сам ово разумео (нисам ништа) треба да иде у ит кутак.

Је л' те занима ангажман у иностранству? Радио би филмове.

http://www.youtube.com/watch?v=qHv61Sm39ug

Едит: Јутјубе, натакнем ти матер!

Jes sve , al nije ovo sajt za ovakve stvari ...

Jel ti ono šejpšiftuješ?

Jel ti ono ubi čovjeka bušilicom u prvom videu?

??
Onda se izvinjavam ako sam pogresio slobodno izbrisite...
@Стивен
?
@kizo
ubio sam sam sebe :D

Ма зајебанција, подсетио ме овај твој клип на ово:
http://www.dailymotion.com/video/x4xgfh_indian-superman_shortfilms

Kako sebe? Kako onda pišeš na forumu? Kako bušilica može da puca?

Премештено у ИТ кутак.

Мојих 3 минута и 44 секунде су отишле на ово. Сада чеш изгубити ти толико читајућу шта ћу ти написати.

Гледавши ове пробне радове, које си нам предочио у нади да ти помогнемо, нећеш бити ускраћен. Ти си свесно окачио нешто на сајт на коме се налазим ја, и мени слични. Самим тим си спреман да прихватиш конструктивну критику коју ја, и мени слични, теби имамо да уручимо у виду есеја.

Глава прва
Поглед

Бејаше ноћ зиме господње 2011. Докон бејах и видијех нешто чудно. Ај мене, теме на зборишту нашему. Виђу тунаке неке ђавоље покренте слике. Ни то није доста него се видеше и неке санђаме како летају, духови који пролазу кроз врата и неке чудне ствари. Закључих да је мој поглед укаљан и да не види смисла у томе свему. Али, не дадну ми ђавол мира, те издржах и погледах ово оваплоћење уметности насликане у покрету. Но, и поред саблажњавања, видех да је слика доста стилски измешана. Те неки реализам, те неки надреализам, те неки експресионисам, па солипсизам... Видех ја све то и не виђо везу с свезом. Али ипак је сланина сланина и са луком само котрља низ утробу моју. А тек што сам видо једну малу! Ишла је улицом, на обе ноге!

Глава друга
Мрзи ме

Поред врло лепог приказа позадине, видех и протагонисту који се не утапа у тај реализам. Просто избија из кадра, као да је вантелесни оплођени сијамски близанац. Но, сетих се да је сада година 1921. и ефекти нису могућни да се изведу лепо и да се утопе са реалношћу. Али погледах и онај стари запис померајућих слика зван "Метрополис". Бејаше исто годиште као и ови снимци, али ефекти су савршено уклопљени. А ли што да се ти мени мучиш и потрудиш, кад можеш говно за зид да залепиш и млатачем за муве да додаш коју пљескавицу од мува по њему и да кажеш да оне лете око говнета?

Глава трећа
Екстаза

Аман човече... Ове ствари се не постављају тек тако... Ти дођеш и кажеш да си нешто урадио и вамо кажеш да други део није како ваља и тражиш помоћ око идеја. Не треба теби помоћ око идеја. Теби треба помоћ око коришћења тих програма. Иди читај књиге и/или туторијале о томе. Кад за једно 3-4-4546 месеци овладаш тиме, онда дођи и тражи идеје, а не да овде спемујеш својим "ремек делима" која нису ни идејом заслужила ничију пажњу. Да је идеја добра, оригниална, занимљива, јебо ефекте. Али кад једеш говна, а избегаваш да једеш и лук са њима да ти не смрти из уста, мало је лицимерно. Ништа живо ниси урадио како треба. Играње са ефектима се користи да би научио како се они израђују до "савршенства" или да би питако како да усавршиш технуку јер ти је негде запело.

Глава четврта
Нешто није јасно?

Sve jasno...to sam i čekao da čujem...i zahvaljujem ti se ;)

Simpaticno... pogotovo ono sa bajsom