De si bre Pele jebem mu miša. Sto godina te nisam video...
Au ne verujem ahahahahaha
He he, ne verujem ni ja. Do jaja! Mogli smo ovako da se kuckamo danima i onda se dogovorimo za fudbal koji sam predložio. Ha ha, koja bi to scena bila!
A ja sam tu, na istom mestu i dalje. Prošlog leta se valjda videsmo, kad sam se vraćao sa basketa. Možda i pretprošlog. Auuu. Do jaja, ne verujem i dalje :)
A a moramo Moly da objasnimo pravila ovde. Nema ih.
Aj neka joj neko objasni onako na brzaka. Sada se Peđa i ja prepoznali pa smo bacili Moly u drugi plan, a ona je pravi materijal za patku.
Čobanović se prezivam. Stani bre, jesi ti Peđa što živi isto na prizemlju i to baš terasa do mog ulaza?
Hahaha. Pa de si, Čobi, legendo jedna! Od tebe bi mogao i očekivati ovakve defke. Sve mi je jasno!
hehehehehehehehe pa znamo se. De si bre Pele jebem mu miša. Sto godina te nisam video...
Sto mi nesto milo kad vidim ovoliko pataka iz Zemuna... :)
A kad si napisao da si iz 7. odmah si mi pao na pamet hehehehe
Jebote , kakva španska serija!!!! Io soi su madre! Vi niste normalni majke mi, ima li na Vuki negde da se ovo objavi?
A ovog Boću treba da vidite.
hahahaha Đoni, Agi, bez ljutnje, ali ja se ovde držim za stomak od smeha :))))))) Kako mi je slatko kako opisujete čija zgrada ima koliko ćošaka ;))))
'Lebac ti jebem, ovo kao spanska serija...Dajte mi maramicu :)
Jezivi, otprati Agija i Đonija zadnje dve strane! Dumreš od smejanje :)))
He he, ne verujem ni ja. Do jaja! Mogli smo ovako da se kuckamo danima i onda se dogovorimo za fudbal koji sam predložio. Ha ha, koja bi to scena bila!
A ja sam tu, na istom mestu i dalje. Prošlog leta se valjda videsmo, kad sam se vraćao sa basketa. Možda i pretprošlog. Auuu. Do jaja, ne verujem i dalje :)
U jebote, koliko Zemunaca patki :D
A a moramo Moly da objasnimo pravila ovde. Nema ih.
Aj neka joj neko objasni onako na brzaka. Sada se Peđa i ja prepoznali pa smo bacili Moly u drugi plan, a ona je pravi materijal za patku.
hahahahaha Bruce, veruj mi da je i meni to na pamet palo.... Ladno mi suze idu od smeha :)
Pratim ih, krenula mi ona muska suza, najteza :)
A pomenuti Boća je sve luđi. Danas mi je tražio 10 dinara za pivo. Ja mu lepo dao 50 za tuborg. Šta ćeš, zadovoljan sam se vraćao kući :D
E Jezivi a iz kog si ti dela Zemuna?
Znam Agi. Zamisli da smo dogovorili fudbal i tamo se tek izvalili. Inače zvaću te Agi po nadimku koji si zaradio kao patka.
Ja bih se vrlo rado lepo ismejao ali ne mogu, jebeno proleće i jebeni kašalj mi ne da :(
MOLLY - SAMO PROČITAJ AGILNOG I JOHNNYBK ZADNJE DVE STRANE!
eto sve objašnjeno :))))))
HAHAHAHAH!
KVAKVAKVAKVA jbte!